Black Devil

Марка: HI TEC NUTRITION

Количество: 240 капсули
Цена:85.00 лв. 55.00 лв.
Black Devil x 240 caps/Блек Девил х 240 капсули

 

хранителна добавка, предназначенa за увеличаване на мускулната маса, увеличава значително тестостерона, съдейства за по-бързо и ефективно възстановяване на тялото след физически упражнения, поддържа либидото

 

Опаковка: Буркан – 240 капсули

 

Начин на употреба: Приемайте по 8 капсули дневно с много вода.

 

Действие: Суплементът Black Devil, благодарение на своите натурални съставки, причинява рязко повишаване нивата на тестостерон. Уникалната аминокиселина D-аспарагинова к-на (DAA) повишава концентрацията на LH с 33%, а тестостероновите нива се повишават с 43% при млади мъже в пика на едногенното производство на тестостерон. DAA, за разлика от прохормоните и анаболните стероиди, не блокира естественото производство на тестостерон като по този начин поддържа либидото на висота, а при спортисти „на и след“ стероидна терапия поддържа естественото производство на тестостерон, чувствителността на тестисите към хормоните на хипофизата и запазва техните функции. Едновременно с тези функции, DAA стимулира отделянето на растежен хормон, който допринася за повишаване на чистата мускулна маса. За да се повиши ефектът от DAA в Black Devil са добавени стероидни сапонини на Tribulus и Fenugreek, които осигуряват максимален синтез и използване на тестостерона в организма. Витамино-минералният комплекс ZMA намалява нивата на вредния DHT от тестостерон, а също така подобрява нощното производство на всички анаболни хормони: тестостерон, GH, IGF-1. Добавянето на екстракт от макове (т.нар. перуански женшен) продуктът осигурява максимално възстановяване след тренировка и по-бърза адаптация към повишаващите се натоварвания.

Състав: D-аспарагинова к-на (DAA), екстракт от корен на мак Lepidium meyenii, екстракт от Tribulus Terrestris, капсула от говежди желатин с цвят от титаниев диоксид, екстракт от семена на сминдух Trigonella  foenum-graecum, магнезиеви соли на лимонена к-на, магнезиеви соли на мастни к-ни, цинков моно-L-метионин сулфат, пиридоксин хидрохлорид. Продуктът може да съдържа следи от соя, мляко, яйца, глутен.

съдържание в една доза (8 капсули)

D-аспарагинова к-на

3000 мг

Екстракт от корен на мак

1200 мг

Екстракт от плодовете на Tribulus Terrestris (90% сапонини)

1000 мг

Екстракт от семена на сминдух (50% сапонини)

800 мг

ZMA комплекс

500 мг

Вит. B6

1,1 мг

Цинк

2,6 мг

Съдържание за една доза: Black Devil – 8 капсули

 

Съхранение:

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

 

Най-добър до :

виж оригиналната опаковка                                                                              

Информация за потребителя :

Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Не е лекарствено средство!

Да не се използва от бременни и кърмещи жени!

Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

Фирма производител:

Hi Tec Nutrition, Полша

Официален вносител за България:

“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД гр. Пловдив