Anabol Amino Professional

Марка: HI TEC NUTRITION

Количество: 200 капсули
Цена:55.00 лв. 35.00 лв.
Anabol Amino Professional x 200 caps/Анабол Амино Профешънъл x 200 капсули

 

хранителна добавка, предназначена за повишаване на мускулната маса, увеличава анаболизма, действа антикатаболно, увеличава издръжливостта, спомага за орелефяването на мускулатурата

 

Опаковка: Буркан – 200 капсули

 

Начин на употреба: Приемайте 5 капсули преди тренировка, 5 капсули веднага след тренировка. Пийте много вода.

 

Действие: Хранителната добавка Anabol Amino Professional, който доставя на мускулите аминокиселини с разклонена верига BCAA (изолевцин, левцин, валин) в перфектно съотношение с високо съдържание на левцин (40%). Продуктът съдържа D-Pinitol и стероидни сапонини. D-Pinitol силно оптимизира транспорта на глюкоза, аминокиселини и креатин до мускулните клетки и в същото време предпазва от навлизане им в мастната тъкан. Стимулира синтеза на мускулен и чернодробен гликоген и силно стимулира анаболизма на мускулните протеини. Стероидните сапонини стимулират хипофизата към повишена секреция на лутеинизиращия хормон (LH), който силно стимулира половите жлези да произвеждат и синтезират тестостерон. Благодарение на суплемента за кратко време се постига внушително повишаване на мускулната маса и е много по-ефективен в сравнение с обикновените BCAA. Аминокиселините с разклонена верига (BCAA) съставляват 1/4 от групата аминокиселини, които изграждат мускулните протеини, участват в производството на много ендогенни аминокиселини, наред с други като аланина и глутамина, които стимулират хормона на растежа, са важен източник на енергия за работещите мускули по време на тренировка като по този начин ограничават използването на глюкоза и бързото изчерпване на мускулните гликогенни резерви. Високата концентрация на BCAA ограничава проникването на триптофан в централната нервна система. Триптофанът е прешественик на серотонина, невротрансмитер, отговорен за умората и сънливостта по време на тренировка. BCAA също участват в синтеза на пируват (продукт на разграждането на глюкозата), който се използва от черния дроб за синтеза на глюкоза.

Състав: L-левцин, L-изолевцин, L-валин, говежди желатин (капсула), L-аланин, екстракт от сминдух (обикновена Kozeiradka), D-пинитол, магнезиеви соли на мастни к-ни, амид на никотинова к-на, D-пантотенат калций, пиридоксин хидрохлорид, цианокобаламин, цвят титанов диоксид (капсула). Продуктът  може да съдържа следи от яйца, соя, мляко, глутен.

Активни съставки в две дози (10 капсули)

Ниацин

16,0 мг (100%)

Вит. Б6

1,4 мг (100%)

Вит. Б12

2,5 µг (100%)

Пантотенова к-на

6 мг (100%)

D-пинитол

50 мг

Сапонини  (сминдух)

200 мг

L-Левцин

3750 мг

L-изолевцин

1750 мг

L-валин

1750 мг

L-аланин

450 мг

Съдържание за една доза: Anabol Amino Professional – 5 капсули

 

Съхранение:

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

 

Най-добър до :

виж оригиналната опаковка      

                                                                         

Информация за потребителя :

Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Не е лекарствено средство!

Да не се използва от бременни и кърмещи жени!

Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

Фирма производител:

Hi Tec Nutrition, Полша

Официален вносител за България:

“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД гр. Пловдив