Be Strong

Марка: Amarok Nutrition

Количество: 300 грама
Цена: 55.00 лв. 45.00 лв.
Be Strong x 300 g/Би Стронг х 300 грама

 

хранителна добавка, предназначен за увеличаване на мускулната маса, увеличава силата и енергията по време на тренировка, действа антикатаболно, увеличава качеството на силовите упражнения

 

Опаковка: Буркан – 300 грама

 

Начин на употреба: Една доза (10g - 1 лъжичка) се разтваря в 300 ml студена вода. Приемайте сутрин след събуждане и преди / след тренировка. В дни без тренировка, вземете една доза сутрин след събуждане.

 

Действие: Продуктът представлява силна комбинация от HMB и най-добрите форми на креатин - TCM & HCL. HMB (бета-хидрокси бета-метилбутират) е метаболит на аминокиселината с разклонена верига, левцин, и играе роля в синтеза на протеини. Естествено се произвежда в човешкото тяло в ниски нива, но като хранителна добавка насърчава мускулната маса и подпомага възстановяването на мускулите. Допълването с HMB може да даде на тялото предимство за възстановяване чрез минимизиране на количеството протеин, което се разрушава в мускулите след тренировка. Смята се, че HMB осигурява няколко ползи, свързани с изграждането и поддържането на мускулите. HMB поддържа способността на организма да минимизира разграждането на протеините (катаболизъм) по време на интензивни упражнения, а когато се комбинира с програма за силова тренировка, може да повиши мускулната сила и мощ. Налице е голямо количество изследвания, които да подкрепят ефектите на HMB за повишаване на производителността в широк спектър от спортове; от спортове, които изискват интензивна тренировка за сила и издръжливост, като културизъм, вдигане на тежести, Crossfit, колоездене и MMA до спортове, които изискват бързина, като спринт, футбол, гребане и плуване. Добавките с креатин могат значително да подобрят работата в зоните на издръжливост, интервални тренировки и максимална сила. Креатинът увеличава количеството енергия на вашите мускули чрез увеличаване на наличното количество ATP. Като първоначално гориво за мускулни контракции, ATP осигурява енергия чрез освобождаване на фосфат и превръщайки се в ADP. Чрез използването на креатин фосфат, ADP отново се превръща в АТР, за да бъде използван в мускула като енергия. Като допълнителен креатин, тялото ви позволява да се регенерира АТФ по-бързо, което ви позволява да работите с мускулите си максимално, тъй като помага на тялото с енергията, която им е необходима по време на интензивно трениране.

 

Състав: креатинова бленда (три-креатин малат, креатин хидрохлорид), калциев HMB

съдържание в една доза (10 гр - 1 мерителна лъжичка)

Креатинова бленда

2500 мг

-три-креатин малат

1750 мг

-креатин хидрохлорид (HCL)

750 мг

Калциев HMB

3000 мг

-чист HMB

2600 мг (2,8% дневна стойност)

Съдържание за една доза: Be Strong 10 гр

 

Съхранение:

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

 

Най-добър до :

виж оригиналната опаковка      

                                                                         

Информация за потребителя :

Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Не е лекарствено средство!

Да не се използва от бременни и кърмещи жени!

Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

 

Фирма производител:

Амарок Нутришън, Полша

 

Официален вносител за България:

“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” EООД гр. Пловдив