BCAA 2:1:1

Марка: Amarok Nutrition

Количество: 500 грама
Цена: 55.00 лв. 30.00 лв.
BCAA 2:1:1 x 500 g/БЦАА 2:1:1 x 500 гр

 

Xранителна добавка, предназначена за повишаване на силата и покачване на мускулния обем и плътност, ускорява възстановителните процеси след тежки натоварвания и действа антикатаболно

 

Опаковка: Буркан – 500 гр

 

Начин на употреба: 1 лъжичка (10 g) BCAA се разтваря в 250 ml студена вода. Най-лесният начин e да използвате шейкър. Разбира се, вие индивидуално приспособявате дневната дозировка към вашите нужди, но според общоприетото BCAA е желателно да се приемат за оптимален ефект след събуждане, както и преди и по време на тренировка. И със сигурност е необходим прием веднага след тренировка за стопиране на катаболизма.

 

Действие: Аминокиселините с разклонена верига BCAA (левцин, изолевцин и валин) имат доказани анаболни и антикатаболни ефекти. Какво означава това? Те помагат да поставите тялото си "на крака" след интензивна тренировка. Независимо от спорта, всяко трениране е огромно натоварване на тялото, по време на което мускулните клетки се намират в процес на разпад. За максимално регенериране на мускулите, продуктът предлага BCAA действие в съотношение 2: 1: 1. L-Leucine - Поддържа енергията и подпомага синтеза на мускулни протеини. L-Isoleucine - подпомага развитието на мускулна тъкан, регенерация и чиста мускулна маса. L-Valine - Той играе ключова роля в осигуряването на мускулна енергия. Глутаминът е една от най-важните аминокиселини в човешкото тяло. Той е ключов компонент на мускулните клетки и е отговорен за метаболитните процеси и имунната система на организма. Той е безценен компонент, който ускорява регенерацията на увредените тъкани. Комбинацията от тези активни вещества в продукта създава идеална среда за бързо регенериране на тялото и съкращаване на времето, необходимо за постигане на пълен капацитет работоспособност при следващата тренировка.

 

Състав: л-левцин, л-валин, л-изолевцин, л-глутамин, таурин, ябълкова к-на, бета-каротен E160a

Активни съставки в една доза (10 гр – 1 мярка)

л-левцин

2500 мг

л-валин

1250 мг

л-изолевцин

1250 мг

л-глутамин

2500 мг

таурин

1000 мг

Съдържание за една доза: BCAA 2:1:1 - 10 гр

Съхранение:

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

Най-добър до :

виж оригиналната опаковка      

                                                                          

Информация за потребителя :

Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Не е лекарствено средство!

Да не се използва от бременни и кърмещи жени!

Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

 

Фирма производител:

Амарок Нутришън, Полша

 

Официален вносител за България:

“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД гр. Пловдив