Hydra Charge

Марка: Amino Smart

Количество: 525 грама
Цена: 79.00 лв. 45.00 лв.
Hydra Charge x 525 g/Хидра Чардж х 525 грама

 

хранителна добавка, предназначена за увеличаване на работоспособността, енергията и фокуса, благоприятства увеличаване мускулната маса и мощ, допринася благоприятно за възстановяването и анаболизма на организма, хидратира тялото

 

Опаковка: Буркан – 525 грама

 

Начин на употреба: Смесете доза от 17 г (1 препълнена мерителна лъжичка) в 300 мл вода. Приемете една доза преди тренировка. Не превишавайте повече от една доза дневно.

 

Действие: Пазарът на продукти, предназначени за прием преди тренировка, е изпълнен с концентрирани микро формули с доста екзотични съставки. Много от тези концентрирани формули съдържат сравнително ниски нива на ключови съставки, които може да се очаква да се видят в прахообразен вид и в някои случаи разчитат предимно на нови стимулиращи съставки за осъществяване на рязък "ритник". Оригиналните формули за прием преди тренировка от началото на 21 век бяха основани на базата на много специфични съставки в големи количества, за да се създаде перфектната синергия от напомпване, фокус и енергия. Няма училище като старата школа, така Amino Smart реши да се върне към чертожната дъска и да изработи предтренировъчна формула от изпитани съставки в правилните дози. Има буквално стотици проучвания за ползите от креатин монохидрата и неговите ползи върху ефективността и експлозивните движения, особено значителното повишаване на мускулната сила и общата мощ, когато се консумират няколко седмици дози от 5 грама на ден. Ако сте въвлечени в каквато и да е форма на силови упражнения, със сигурност ще имате полза от повишени нива на АТФ (аденозин трифосфат) от 5000 мг креатин монохидрат в продукта. Клиничните проучвания показват, че 1250 mg бетаин (налични в  продукта) консумирани ежедневно увеличават силата при експлозивни движения с над 15% и могат също така да спомогнат за увеличаване на протеиновия синтез след тренировка. Когато се комбинира с кофеин и холин битартарат, L-Tyrosine (налични 1000 мг в продукта) има дълбок ефект върху бдителността, психическото фокусиране, енергията и издръжливостта. Цитрулин малатът (налични 5000 мг в продукта) е ключът към максимално увеличаване на кръвния поток към мускулите чрез 3-етапния процес, в който цитрулинът се превръща в аргинин и аргининът се превръща в азотен оксид (NO) в кръвния поток. Подпомага вазодилатацията (напомпването) при тренировка. Чувствали ли сте се някога в състояние на ненакърнима мощ и съвършена  "умствено-мускулна връзка", когато тренирате или играете спорт? Ако да, то това е вероятно защото сте имали здравословни нива на холин, които да оптимизират мозъка ви. Холин играе важна роля в мозъка, нервната система и мускулната функция. Холин битартаратът (налични 1000 мг в продукта) може да увеличи времето за реакция, фокус и да добиете изключителна оптимизация тренировката. Клиничните изследвания показват, че бета аланинът (налични 2000 мг в продукта) може да увеличи силата и проявява забележителен ефект върху издръжливостта. Последният ефект се потенцира, когато се използва заедно с креатин монохидрат.

 

Състав: креатин монохидрат, цитрулин малат, бета аланин, бетаин, л-тирозин, холин битартарат, кофеин, силициев диоксид, овкусител, подсладител (сукралоза), оцветител (червено цветкло), електролитна матрица (натриев хлорид, калциев цитрат, магнезиев цитрат, калиев цитрат), екстракт от джинджифил, ниацин, екстракт от черен пипер, пиридоксин, лют червен пипер. Този продукт се произвежда в среда, в която се обработват млечни продукти, царевица, соя, овес, пшеница, яйца, целина, сулфити, риба, ракообразни и ядки.

Активни съставки в една доза – 17 гр

Енергия

223 kJ/53Kcal

Протеин

13,7 г

Мазнини (вкл. наситени)

0 г

Въглехидрати

0,3 г

от които захари

0 г

Сол

0 г

Калий

3,8 мг

Магнезий

4,8 мг

Калций

7,2 мг

Референтен прием от средно възрастен (8400 kJ/2000 Kcal)

 

Матрица за енергия, сила и фокус

 

Креатин монохидрат

5,000 мг

Цитрулин малат

5,000 мг

Бета аланин

2,000 мг

Л-тирозин

1,000 мг

Бетаин

1,250 мг

Холин битартарат

1,000 мг

Кофеин

300 мг

Съдържание за една доза: 17 гр (една препълнена мерителна лъжичка)

 

Съхранение:

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

 

Най-добър до :

виж оригиналната опаковка      

                                                                          

Информация за потребителя :

Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Не е лекарствено средство!

Да не се използва от бременни и кърмещи жени!

Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

 

Фирма производител:

Амино Смарт, Ирландия

 

Официален вносител за България:

“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД гр. Пловдив