PERFECT BCAA 8:1:1

Марка: Amarok Nutrition

Количество: 420 грама
Цена: 65.00 лв. 39.00 лв.
Perfect BCAA 8:1:1 x 420 g/Пърфект БЦАА 8:1:1 x 420 гр

 

хранителна добавка, предназначена за повишаване на силата и покачване на мускулния обем и плътност, ускорява възстановителните процеси след тежки натоварвания и действа антикатаболно

 

Опаковка: Буркан – 420 гр

 

Начин на употреба: Една доза (10g - една мерителна лъжичка) се разтваря в 300ml вода и да се консумира по време на / след тренировка. По време на тежко натоварване друга доза може да се консумира между храненията.

 

Действие: PERFECT BCAA са добре познатите аминокиселини с разклонена верига с много по-високо съдържание на левцин – с цел оптимално активиране и ускоряване процеса на регенерация на мускулите и съкращаване на общото им време за възстановяване.

Съотношението 8: 1: 1 гарантира оптимално захранване на мускулите и се препоръчва особено за тези с изключително интензивна тренировка – например при подготовка за състезания или в съчетание с тежки диети.

PERFECT BCAA се предлагат в два освежаващи аромата и се смесват лесно с уточнението че високото съдържание на левцин води до появата на пяна. Благодарение на свойствата си, те са идеални за употреба преди, по време и след тренировка и по всяко време на деня между храненията. Приети сутрин след събуждане, те ще бъдат чудесен мускулен щит в сутрешната аеробика.

В тази формула е вложен и витамин С, добавянето на който ще осигури по-добър имунитет и е от голямо значение за цялостното ниво на ефективност на тялото.

 

Състав: микронизиран л-левцин, микронизиран л-изолевцин, микронизиран л-валин, вит. C (аскорбинова к-на), лимонена к-на, ябълчена к-на, силиций, бета-каротен, сукралоза, натурални аромати и вкусове

Активни съставки в една доза – 10 гр

Л-левцин

7200 мг

Л-изолевцин

900 мг

Л-валин

900 мг

Вит. C

300 мг

Съдържание за една доза: Perfect BCAA 8:1:1 – 10 гр

 

 

Съхранение:

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

 

Най-добър до :

виж оригиналната опаковка      

                                                                         

Информация за потребителя :

Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Не е лекарствено средство!

Да не се използва от бременни и кърмещи жени!

Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

 

Фирма производител:

Амарок Нутришън, Полша

 

Официален вносител за България:

“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД гр. Пловдив