Nitrogliceryna

Марка: Megabol

Количество: 600 милилитра
Цена:75.00 лв. 50.00 лв.
Nitrogliceryna x 600 ml/Нитроглицерина х 600 мл

 

Xранителна добавка, предназначена за увеличаване на мускулното обемизиранe, подобрява кръвообращението, увеличава силата и допълнително усилва анаболните ефекти в тялото

Опаковка: Бутилка – 600 мл

Начин на употреба:  30 ml смесени с напитка или вода, които се изпиват по време на тренировка. Продуктът е под формата на концентрат. Непосредствено преди употреба разклатете опаковката няколко пъти. С помощта на доставения дозатор вземете 30 ml от продукта от контейнера и след това го „инжектирайте“ в 300 ml вода или друга напитка, използвана преди или по време на тренировката и разбъркайте. Препоръчва се да не пиете наведнъж. Максималната дневна доза на препарата е 2 порции от 30 ml с интервал от няколко часа. Не превишавайте препоръчваната единична доза и дневната доза. Продуктът се препоръчва особено в тренировъчни дни. В случай на 2 тренировки в рамките на един ден, продуктът може да се използва два пъти. Част от продукта може да се използва като част от дневната доза креатин.

Действие: NITROGLICERYNA ™ е високо специализиран продукт с широк спектър от дейности, който трябва да се консумира непосредствено преди и по време на тренировка. Продуктът подобрява кръвообращението, увеличава тренировъчната мощ и усилва анаболния ефект на силовите тренировки.

NITROGLICERYNA ™ е уникален продукт, комбиниращ активността на азотен оксид (NO2) в комбинация с глицерол (глицерол). Аргининът, доставен в свързването на A-AKG, е отговорен за поддържането на синтеза на NO2. Високата доза от това съединение (500-0 mg / доза) подкрепя създаването и регенерирането на мускулна маса, а самият аргинин участва в производството на растежен хормон (hGH). A-AKG в комбинация с ОН-метил-бутират, добавен към продукта, може да противодейства на намаляването на мускулната маса, независимо от причините за това. Подобен процес е потвърден от научни изследвания. Веществото, което допълнително помага при доставката до тъканите, е ниацин.

Продуктът NITROGLICERYNA ™ се основава на активни съставки, известни от рецептата на Нитрокс - д-р Петра Форт. По отношение на психостимулиращото действие представлява негов еквивалент. Такова действие води до увеличаване на мотивацията, жизнеността и концентрацията. Иновацията на NITROGLICERYNA ™ е добавянето на чист, течен глицерол към продукта - вещество, което е 14 пъти по-концентрирано от глицерол моностеарат. Като се има предвид дозата, тялото ще получи до 40 пъти повече от тази съставка, отколкото в случая с популярните добавки на прах (на основата на глицерол моностеарат). Глицеролът е използван в спортните игри като така наречения плазмен експандер, който замества допинга с кръв. Той има способността да свързва водата от междуклетъчните пространства и да я прехвърля в цитоплазмата (подобряване на мускулната васкуларизация) и след това до мускулните тъкани. Внезапното увеличаване на обема на кръвта в тялото не само увеличава т.нар. "напомпване", но също така увеличава и транспорта на кислород, глюкоза и аминокиселини, необходими за мускулите. Благодарение на хидратацията функционалността на специфични протеини (дистрофин, протеогликани) се увеличава и по този начин се увеличава силата на мускулната контрактилност. Двете подходящи форми на креатин, като поддържат високо ниво на аденозин трифосфат, повишават мускулната сила и са отговорни за увеличаването на теглото. В случая на NITROGLICERYNA ™ обаче няма нужда от цикличен прием. Креатин малат (три-креатин-малат) стимулира инсулина и подпомага проникването на креатин самостоятелно в мускулните клетки. Тази форма на креатин намалява болката и предотвратява спазмите, също така е силно стабилна в кисела среда. Креатин STR ™ - е форма на креатин, защитена срещу разграждането на хидроксилната група на етанола (както е в случая на CEE - креатин етилов естер). Един мол креатин свързва 2 мола от хидроксилната група. Карбоксилните естерни връзки са ефективна защита за форми на химически налични активни съединения.

 

Състав: глицерол, декстроза, аргинин (алфа-кето-глутар ААКГ), креатин STR (креатин монохидрат, хидроксиетан), таурин, креатин малат, ОН-метил-бутарат, оранжев маслен екстракт, ниацин. Други съставки: вода, аромат на грейпфрут, E466 - сгъстител, калиев сорбат - консервант, тартразин - оцветяване.

Съставки в една порция (30 ml)

Съдържание;% RDA

 

SUPER PUMP ACCELERATOR™:

13760 mg

-

Глицерин (фармац. чист 99,5%) като 1,2,3-трихидроксипропан

8750 mg

-

AAKG (алфа-кетоглутарат)

5000 mg

-

Пиридин-3-карбоксилна киселина

10 mg

-

ACTION STARTER™:

8130 mg

-

6- (хидроксиметил) оксан-2,3,4,5-тетрол

6000 mg

-

2-аминоетансулфонова киселина

2000 mg

-

Екстракт от оранжево масло

130 mg

-

MUSCLE JET ANABOLIZER™:

2500 mg

-

Creatin STR™ (креатин монохидрат, хидроксиетан)

1300 mg

-

Креатин малат

700 mg

 

 

Съдържание за една доза: 30 ml Nitrogliceryna

 

Съхранение:

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

 

Най-добър до :

виж оригиналната опаковка      

                                                                          

Информация за потребителя :

Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Не е лекарствено средство!

Да не се използва от бременни и кърмещи жени!

Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

Фирма производител:

Мегабол, Полша

Официален вносител за България:

“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД гр. Пловдив