GLYCOFUSE

Марка: Gaspari Nutrition

Количество: 840 грама
Цена: 75.00 лв. 50.00 лв.
Количество: 1680 грама
Цена: 120.00 лв. 100.00 лв.
Описание:

Какво е най-лошото, което може да се случи по време на тренировка, след като пиете вода или друга напитка? Отговорът: спазми. Нищо не може да убие тренировката Ви по-бързо от мускулните спазми. Заради това интелигентно създадените спортни напитки трябва да притежава осмоларитет, който е ключовият индикатор за това колко бързо може да се прочисти стомаха, като същевременно се избягва появата на спазми.

Екипът на Gaspari Nutrition е наясно с всичко това, заради което са създали технологията ОСМ. С този "нов метод" въглехидратните напитки използват патентован метод за настройка на електролитите в разтвор с чист цикличен декстрин, за да получите оптимално осмотично налягане (mOsm). Запомнете добре следното: по-ниско осмотично налягане (mOsm)= по-бързо прочистване на стомаха.

Ако страните от въглехидратите, значи не се интересувате от представяне, възтсановяване или чиста мускулна маса. истинските атлети разбират и приемат важността на въглехидратите.Гликогенът е това, което помага да заредите тренировките си и да поддържате мускулния обем.

Начин на употреба:

Разтворете една мерителна лъжица (28 гр) в 240-350 мл вода. Приемайте преди, по време на или след тренировка. Внимание! Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Този продукт не е предназначен за заместител на разнообразен и здравословен хранителен режим.