GASPARI - SPIRODEX

Марка: Gaspari Nutrition

Количество: 60 таблетки
Цена: 80.00 лв. 59.00 лв.>Продукт, стимулиращ доброто настроение
Подтиска апетита
Термогенен бърнер

Spirodex е иновативно решение на Gaspari в света на суплементацията. Като продукт полагащ несъществуваща досега категория, вече ще може да получите добро настроение и тонус, докато изгаряте досадните и излишни мазнини.

Spirodex съдържа изцяло билкови източници на невротрансмитери, намиращи се нормално в централна нервна система, които отговарят за усещанията за удоволствие, добро настроение, повишена бдителност и подтискане на апетита.

Spirodex осигурява не само чувство на добро настроение, но и умствена яснота, енергия и фокус, без това да влияе негативна върху нервната ви система и след приповдигнатия старт да настъпват спадове в настроението и тонуса.

След като опитате Spirodex, веднага ще разберете какво прави този продукт и ще Ви хареса... изключително много!

Spirodex не предизвиква в никакъв случай типичното чувство за нервност и безпокойство, което е типично за редица продукти от същия клас.

Почти всички стимуланти подпомагат чувството за енергичност и тонус, но те също така предизвикват и усещането за нервно безпокойство, което е свързано с приемането стимулиращи нервната система вещества. Spirodex е формулиран да сведе тези нежелани странични ефекти до минимум.

Повече фокус
Подобряване на паметта и мозъчната дейност
Намаля агресивното поведение и депресивни състояния
За по-добро настроение и повече усмивки

Spirodex се приема не повече от 1 или 2 капсули дневно, за период не по-дълъг от 6 седмици. Увеличаването на дозата или продължителността на приема няма да доведат до по-добър ефект от продукта.Това което ние препоръчваме е да потребителя да се довери и на личната преценка, как продукта му действа.Ако настроението и тонуса са добри няма нужда от повишаване на дозата.

 

За кого е подходящ Spirodex?

Въпреки, че Spirodex е наистина много силен продукт, за почти всички здрави мъже и жени на възраст над 18 години може да се очаква, че употребата на този продукт ще е безопасна. Ако приемате лекарства или страдате от конкретна болест, консултираите се с Вашият лекар. 

 

Начин на употреба: Приемайте Spirodex™ 1 или 2 капсули веднъж дневно с 450-600 ml вода, след закуска или преди обяд. Не превишавайте тази доза при никакви обстоятелства! Заради изключителната потентност и дълготрайния ефект на този продукт препоръчваме да започнете приемането на Spirodex™ с 1 капсула веднъж дневно в продължение на поне 4 дни, за да установите своя толеранс към продукта, преди да увеличите дозата до 2 капсули веднъж дневно. Използвайте този продукт без прекъсване за период не по-дълъг от 6 седмици, след което е нужно да направите 4 седмици почивка.