Gainer 737 ™

Марка: Megabol

Количество: 500 грама
Цена: 20.00 лв. 15.00 лв.
Количество: 3000 грама
Цена: 75.00 лв. 50.00 лв.
 Gainer 737 ™ е резултат от много месеци на работа за разработване на продукт изцяло смилаем и оптимално използващ се от тялото на атлета и въпреки това на  достъпна цена.

737 Gainer ™ съдържа всичко най-съществено за продукт от такъв клас: 
 

30 процента протеини, получени от суроватъчен протеин и изолирани ембриони от пшеница (специализирана добавка odżywczy произведена във Франция). Хидролизиран колаген животински протеин предоставя свободни и пептидни форми. Този продукт създава разностранен аминокиселинен профил с висока биологична стойност.

Перфектно са подбрани сложни въглехидрати. Продуктът е проектиран с най-голямо въздействие върху тялото. Прости въглехидрати доставят енергия веднага след поглъщане, а сложните  дългосрочната енергия. 

 

Продуктът се характеризира с високото съдържание на глутамин (30гр glutaminowego/100g протеин). Глутаминът е важна аминокиселина - превозвач на азот в стомашно-чревния тракт и метаболитен катализатор на важни фактори (аргинин, глутатион, таурин). Ускорява възстановяването на мускулната тъкан. 

Gainer 737  има пълен набор от витамини (Е, С, В1, В2, РР, В6, В12, folacin, биотин, пантотенова киселина). 
 
За какво е подходящ Gainer 737 ™

Това е идеалната подготовка за тези, които ядат твърде малко, като се вземат предвид телесното тегло и необходимостта от увеличаването му. Научни публикации сочат, че без осигуряването на организма на повече енергия и големи количества протеини (2g/kg тегло) теглото не расте. Дори най-добрите хранителни добавка не помогат, когато се използват в малки количества. Необходимостта от протеини на хора занимаващи се с кутлуризъм е 4 пъти по-висока от тази на средностатистически човек. Увеличава се търсенто на енергия и с това - желанието за осигуряване на храна за повече енергия, отколкото се изразходва. Приема на големи количества храна обаче прави трениращия по тромав и тук е мястото на Gainer 737 ™ .

Този продукт съдържа всички необходими компоненти на храненето и се приема лесно. Освен това води до по-малко разходи от допълнителните хранения.

Официален вносител за България:
“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив