Qualitine

Марка: Gaspari Nutrition

Количество: 300 грама
Цена: 55.00 лв. 45.00 лв.
Gaspari Nutrition Qualitine е чист креатин монохидрат с неповторимо качество!

Qualitine на Gaspari Nutrition съдържа 99,9 % чист микронизиран креатин монохидрат, което гарантира моменталната му разтворимост във вода или други подходящи течности. Qualitine е чисто прахообразно вещество без вкус и мирис – качества, в които ще се убеждавате сами при всяко отваряне на опаковката.

Креатин монохидрата е може би най-изследваният суплемент в спортната индустрия. През последните две десетилетия креатин монохидрата бе задължителна част от хранителния режим на всеки един атлет, осигурявайки максимален мускулен обем и сила. Над 200 научни изследвания в университети и лаборатории по цял свят свидетелстват за безопасността и ефективността на тази съставка.

Купувайки Qualitine на Gaspari Nutrition вие можете да сте сигурни, че консумирате изключително качествен и чист продукт, без примеси. Всяка една партида от Qualitine е с научно доказана чистота от 99.9 %. Gaspari Nutrition постави нов стандарт в индустрията! Това се нарича истински чист креатин монохидрат! †

В : С какво Qualitine е по-добър от конкурентни продукти?

О: Qualitine е креатин монохидрат с изключително качество, който се продава на достъпна цена. Преди да създадем Qualitine, трябваше да плащате 80% повече на грам, за да получите чист продукт без примеси. Ние имаме възможността да купуваме на едро(огромни количества без посредници) и на много по-ниски цени от конкурентите си, като по този начин облагодетелстваме вас – клиентите!

В: За кого е подходящ Qualitine?

О: Qualitine е подходящ за всеки атлет, който има нужда от креатин. И въпреки, че креатинът най-често се използва от бодибилдърите и силовите атлети, той може да се използва и от всички спортисти, които имат нужда от повече сила и чиста мускулна маса. За целта просто приемайте по 1 доза от продукта на ден и сами ще се убедите в резултатите.

Официален вносител за България:
“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД гр. Пловдив