SuperPump MAX

Марка: Gaspari Nutrition

Количество: 640 грама
Цена: 75.00 лв. 60.00 лв.
Superpump MAX е артикулът за хората, които са наясно със своите фитнес желания и цели. Ако желаете да получите възможно най-доброто за Вашите мускули, то подобреният вид на оригиналния Superpump е за Вас. Подхранете мускулите Ви преди старта на Вашата тренировка по един неповторим и максимален начин. Увеличете килограмите на уредите, които ползвате и започнете да тренирате максимално!
Изключително висококачествените съставки на Superpump MAX го правят незаменим съюзник на всеки, който желае да изгради мощна физика. Този продукт е обогатен с витамини, сред които са C, B3, B6 и B12. Наличието им играе важна роля при подсилването на цялостната ефективност на продукта. Отделно в неговата неповторима формула има калций, фосфор, магнезий, натрий и калий. Патентованият микс на продукта включва комплекс за електрохидратиране, който се състои от: таурин; калций; глицерофосфат; натриев глицерофосфат; L-аланин-L-глутамин; ди-магнезиев малат и калиев фосфат.
Superpump MAX използва и комплекс за снабдяване с азотен оксид и за увеличаване на Вашата цялостна издръжливост. Сред по-важните вещества в него са: цитрулин; L-карнитин-L-тартарат и L-орнитин-L-аспартат. Максималната мощ на продукта идва с наличието на важните аминокиселини от BCAA групата, посредством които Вие получавате повече енергия, метаболизъм на мускулите Ви, издръжливост, хранително балансиране за Вашия организъм и най-вече мощно анти-катаболно действие. 

Superpump MAX съдържа още и: креатин монохидрат; магнезиев креатин челат; ограничен L-глутатион; тирозин; кофеин, както и други вещества. Така получавате една изключително максимална съвкупност от важни съставки, благодарение на които можете да увеличите мускулната Ви маса по неповторим начин. Гледката в огледалото никога не е била толкова приятна, колкото след употребата на Superpump MAX!

Няма да откриете по-добър продукт за употреба преди тренировка, колкото подобреният Superpump MAX! Този артикул е създаден, за да Ви помогне да разберете на какво сте способни по време на тренировка. По-голяма издръжливост, както и премахване на неприятната мускулна треска са само част от максималните ползи, които Superpump MAX е способен да Ви предостави. Същевременно мускулните Ви влакна следва да получат точно необходимата доза азотен оксид, от която се нуждаят. Напомпването със Superpump MAX е просто умопомрачително! Активните вещества в продукта са способни да подпомогнат и дейността на останалите органи и системи в тялото Ви!

Официален вносител за България:
“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД гр. Пловдив