Amino Max 8000

Марка: Gaspari Nutrition

Количество: 325 таблетки
Цена: 76.00 лв. 50.00 лв.>AminoMax 8000/ АминоМакс 8000
хранителна добавка,
набавя широк спектър от най-важните и ефективни градивни материали за растежа и поддържането на скелетната мускулна тъкан и маса, както и по-бързо въстановяване след интензивно натоварване, особено при спортисти.
Опаковка:
Буркан: 325 таблетки

Начин на употреба: Приемайте 4 таблетки преди тренировка и 4 таблетки след тренировка с достатъчно вода или други течности.
                                      
Действие:  Продуктът набавя широк спектър от най-важните и ефективни градивни материали за растежа и поддържането на скелетната мускулна тъкан и маса. Хидролизираният протеин използван в AminoMax 8000 е богат на ди- и  трипептиди, които помагат за бързото усвояване и снабдяване на мускулите с необходимите вещества. Освен бързо действащите ди- и три пептиди, в продукта се съдържа Левцин и Таурин. Левцинът спомага за възстановяването на мускулите и изпълва тялото с енегрия. Той е една от аминокиселините с разклонена верига (BCAA) и се смята за най-ефективната аминокиселина от този род срещу загуба на мускулна маса, защото се разлага и превръща в глюкоза по-бързо от останалите. Повишеното снабдяване с глюкоза не позволява на тялото да разгражда мускулната маса за енергия по време на усилени тренировки. Тауринът е най-изобилстващата свободна аминокиселина в човешкото тяло. Той е важен компонент от жлъчните киселини, които подпомагат разграждането на мазнините и мастноразтворимите витамини. Подпомага също така поддържането на устойчивостта на клетъчните мембрани; и регулира активността на мозъчните клетки. Тауринът се съдържа и в скелетните мускули, където играе жизненоважна роля на поддържане при усилени тренировки и подобряване на постиженията. Тренировките изчерпват нивата на таурин в мускулатурата, което правиAminoMax 8000 идеалния продукт, за тези които искат да извлекат максимални ползи от тренировъчните си програми.

Състав :  Протеинова смес (Суроватъчен протеин концентрат, Хидролизиран суроватъчен протеин, Мицелиран Казеин), Таурин, Креатин Монохидрат, Глутамин, Смес от разклонени аминокиселини (BCAA) – Левцин, Изолевцин, Валин.
Други съставки: Покритие (декстрин, декстроза монохидрат, соев лецитин, натриева карбоксиметилцелулоза, натриев цитрат), стеаринова киселина, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Хранителни стойности :
                                                                  за 100 гр       за 1 доза от 4 таблетки (8 гр)
Калоричност/Енергостойност:                  400 kcal           32 kcal
Въглехидрати:                                                  0 гр                 0 гр
Белтъчини                                                     100 гр                8 гр
Мазнини                                                             0 гр                 0 гр 

Съхранение:
Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

Най-добър до :
виж оригиналната опаковка      
                                                                         
Информация за потребителя :
Съдържа съставки от мляко и соя.
Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Не е лекарствено средство!
Да не се използва от бременни и кърмещи жени!
Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

Фирма производител:
Gaspari Nutrition

Официален вносител за България:
“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД гр. Пловдив