NAC

Марка: Activlab

Количество: 90 капсули
Цена:25.00 лв. 14.50 лв.
NAC x 90 caps/НАК х 90 капсули

 

хранителна добавка, предназначена за подкрепа на черния дроб и неговата детоксикация, бори се срещу свободните радикали и стареенето на организма, укрепва белите дробове

                                                                                                                                               

Опаковка: Буркан – 90 капсули

 

Начин на употреба: приемайте по 1 капсула дневно

 

Действие: Ако търсите добавка, която ще ви помогне да защитите и регенерирате черния си дроб, току-що сте го намерили! NAC от Activlab е 500 mg N-ацетил L-цистеин в една доза. Такава голяма доза подпомага борбата със свободните радикали, умората и с регенерацията, благодарение на което ще има много положителен ефект върху черния дроб. Укрепва дихателната система и допринася за изчистването на слузта в белите дробове. Редуцира риска от повторяемост на кашлицата при студено време, усилена употреба на цигари, грип и др. Намалява кашлицата и води до подобряване на дишането. Съдържащият се в продукта ацетилцистеин е производно на цистеин от важна аминокиселина, която насърчава производството на колаген и контролира нормалната функция на черния дроб. Отдавна е известно, че можете да намерите добавки, които могат значително да подобрят нашето благосъстояние. Благодарение на NAC ще подобрите силата, издръжливостта и издръжливостта на тялото . Тази хранителна добавка от Activlab ще намали вредното въздействие на физическата активност. Това, което е много важно, помага и при производството на глутатион - мощен антиоксидант ! Оксидативният стрес не е нищо друго освен феномен на дисбаланс между антиоксиданти и свободни радикали. Има много негативен ефект върху функционирането на целия организъм. Явлението оксидативен стрес е вредно за всички, не само за спортистите. За тях обаче този дисбаланс между антиоксидантите и свободните радикали може да има особено неприятни последици, тъй като те са по-уязвими към него. Ето защо е толкова важно да се достигне до антиоксидант , особено такъв, който да поддържа глутатиона и да увеличи шанса за по- продължителна и интензивна тренировка. Ако искате да подобрите резултатите си във фитнеса и в същото време сте загрижени за черния си дроб, NAC с n-ацетил-1-цистеин е за вас! Ацетилцистеинът стана известен през 60-те години на миналия век. Това се дължи на неговите свойства за здравето - способността за детоксикация. Той премахва токсичните вещества от тялото, които причиняват неправилна работа на органите. NAC от Activlab ще ви помогне да защитите черния дроб и да подпомогнете по-добрата и бърза регенерация на тялото. Хората, които нямат време да ядат здравословна храна и се притесняват, че твърде много вредни вещества попадат в тялото, ще бъдат особено доволни. Използвайки NAC, вие предоставяте на тялото си необходимата защита.

 

Състав: N-ацетил-L-цистеин, средство против слепване - магнезиеви соли на мастни киселини, капсула (желатин, багрило - титанов диоксид). Може да съдържа глутен, соя и млечни производни.

Активни съставки (1 капсула)

Н-ацетил-Л-цистеин

500 мг

 

 

Съдържание в 1 доза: NAC – 1 капсула

 

Съхранение:

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

 

Най-добър до :

виж оригиналната опаковка      

                                                                         

Информация за потребителя :

Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Не е лекарствено средство!

Да не се използва от бременни и кърмещи жени!

Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

 

Фирма производител:

Activlab, Полша

 

Официален вносител за България:

“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД гр. Пловдив