Professional Kick Speed

Марка: Best Body Nutrition

Количество: 80 капсули
Цена:35.00 лв. 19.45 лв.
Professional Kick Speed x 80 caps/Профешанъл Кик Спийд х 80 капсули

 

хранителна добавка, предназначена за увеличаване на силата и енергията, увеличава фокуса и концентрацията, намалява умората и увеличава способността на тялото да поема интензивни натоварвания

 

Опаковка: Буркан – 80 капсули

 

Начин на употреба: препоръчва се една капсула на ден. Капсулите са идеални за спорт и занимания на открито, за да подкрепите тялото си с допълнителен кик. Освен спортисти, продуктът могат да използват всички, които се нуждаят от допълнителен кик в определени ситуации - студенти по време на изпитен период, офис работници след обяд, шофьори на автомобили, сервитьор през нощната смяна и др.

 

Действие: Екстрактът от гуарана се произвежда от червените плодове на южноамериканско лозово растение. Те съдържат 4 - 8% кофеин. Особеното при него е, че кофеинът в гуарана е свързан с танини. Кофеинът е основната активна съставка, например, в кафето. Въпреки това, той се среща и в повече от 60 растения като кафеени дървета, чаени храсти и др. Тауринът е амино сулфонова киселина. Той е продукт на разграждането на аминокиселините цистеин и метионин. Човешкото тяло може да произвежда само таурин. Освен това тялото го получава от храната. Особено месото, рибата и млечните продукти съдържат таурин. L-аргининът е полуесенциална аминокиселина. Тялото може да го произведе отчасти. Храни като пилешки яйца, сьомга, свинско или филе от пилешки гърди съдържат L-аргинин.

Добавените витамини B2, B6 и B12, витамин С и ниацин в продукта осигуряват допълнителен кик. Витамините са основни хранителни вещества. Тялото не може да ги произведе само, което означава, че трябва да ги набави чрез храна или добавки. Например витамин В2, В6, В12 и ниацин допринасят за намаляване на умората. Освен това витамин В6, В12 и витамин С допринасят за нормалния енергиен метаболизъм и имунната система.

 

Състав: 32,9% екстракт от гуарана, хидроксипропилметилцелулоза (капсула), 15,5% кофеин, 13,8% инозит, 9,4% L-аргинин, 9,4% таурин, средство против слепване (магнезиеви соли на мастни киселини, силиций диоксид), L-аскорбинова киселина, никотинамид, пиридоксин хидрохлорид, рибофлавини, цианокобаламин.

 

Активни съставки в една доза (1 капсула)

Витамин C

12,0 мг (15% ПДД)

Витамин B2 (рибофлавин)

0,21 мг (15% ПДД)

Ниацин

2,4 мг (15% ПДД)

Витамин B6

0,21 гр (15% ПДД)

Витамин B12

0,38 µg (15% ПДД)

Таурин

100,0 мг

L-аргинин

100,0 мг

Инозит

147,0 мг

Гуарана екстракт

350,0 мг

от които кофеин

35,0 мг

Добавен кофеин

165,0 мг

Общо кофеин

200,0 мг

 

Съдържание за една доза: Professional Kick Speed – 1 капсула

 

Съхранение:

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

 

Най-добър до :

виж оригиналната опаковка      

                                                                          

Информация за потребителя :

Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Не е лекарствено средство!

Да не се използва от бременни и кърмещи жени!

Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

 

Фирма производител:

Best Body Nutrition, Германия

 

Официален вносител за България:

“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД гр. Пловдив