Витамина Ц х 150 гр

Марка: intenson

Количество: 150 грама
Цена: 25.00 лв. 14.45 лв.
Witamina C x 150 gr//Витамина Ц х 150 гр

 

Xранителна добавка, предназначенa за увеличаване и укрепване на имунитета, действа тонизиращо и ободряващо, редуцира чувството за умора, съдейства за по-бързо възстановяване след физически усилия

 

Опаковка: Буркан – 150 гр

 

Начин на употреба: Разтворете една плоска лъжичка в чаша вода или сок 1 път на ден. Не превишавайте препоръчителната доза за деня. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител (заместител) на разнообразна диета. Само здравословният начин на живот и балансираният начин на хранене осигуряват правилното функциониране на тялото. Продуктът не трябва да се използва от хора, алергични към някоя от неговите съставки. Използвайте внимателно при хора, които са склонни да образуват камъни в бъбреците или имат сериозни бъбречни проблеми.

 

Действие: Witamina С е хранителна добавка, поддържаща много ключови функции в тялото. Нарича се "силата на имунитета", защото помага за правилното функциониране на имунната система. В допълнение, той помага да се намали усещането за умора, затова се препоръчва да се използва веднага след интензивна физическа тренировка, както и след умствено натоварване. Витамин С подпомага производството на колаген, за да осигури правилното функциониране на кожата, костите и зъбите и венците. Продуктът на Intenson е мощен инструмент за борба със остаряването! Типът кожа, наричан "нормален", съдържа висока концентрация на витамин С и това е изходното състояние, към което винаги трябва да се стремим. Снабдяването на тялото с нужното количество витамин С е от решаващо значение за правилното функциониране на кожата - най-големият орган на нашето тяло. Това е витамин С, който поддържа основните функции на кожата, т.е. стимулиране на синтеза на колаген и защита срещу отрицателното въздействие на средата, слънчевите лъчи или замърсители. Тъй като кожата работи като нашата защитна бариера, поддържането й в нейната функция трябва да бъде част от ежедневието ни. Наред с това витамин Ц е враг на свободните радикали. Дефицитът на витамин С в нашето тяло се открива при груба кожа, кървящи венци или рани с дълго заздравяване. Това е известно от уроците по биология, докато проучванията показват, че намалените нива на витамин С се срещат и в кожата с видими признаци на стареене и в тази, която е била засегната от фотостареене, тоест отрицателните ефекти на слънчевата радиация. И въпреки че причините за това състояние не са проучени, се предполага, че намалените нива на витамин С влияят на стареенето на кожата. Известно е, че витамин С е силен антиоксидант, тоест помага на тялото ни в борбата срещу свободните радикали, които, както е известно, допринасят за преждевременното стареене на кожата. Изследванията показват, че правилно използваните слънцезащитни средства блокират само 55% от свободните радикали в резултат на UVA радиация, което се счита за един от основните фактори, влияещи на стареенето на кожата. Витамин С е от съществено значение за синтеза на колаген на всеки етап от производството му. Освен това учените предполагат, че намаляването на количеството на произведения колаген, което напредва с възрастта, може да бъде спряно именно с витамин С. Смята се за един от най-ефективните методи за стимулиране на производството на колаген. Просто доставете нужното количество от него. Проучванията показват също, че дългосрочният ефект на витамин С върху клетките на съединителната тъкан може да увеличи синтеза на колаген до осем пъти. Витамин С оказва влияние и върху биосинтезата на еластин. Проучванията показват, че витамин С може да инхибира синтеза на еластин чрез фибробласти. Какво означава това на практика? Помощ за намаляване на натрупания еластин, който е характерен за стареещата кожа под въздействието на слънчевата светлина.

Състав: 100% vitamin C (L-аскорбинова киселина)

Съдържание за една доза: Witamina C

 

Съхранение:

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

 

Най-добър до :

виж оригиналната опаковка      

                                                                         

Информация за потребителя :

Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Не е лекарствено средство!

Да не се използва от бременни и кърмещи жени!

Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

 

Фирма производител:

Intenson, Полша

 

Официален вносител за България:

“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД гр. Пловдив