Amarok Nutrition

За всяка тренировка, постигане на повече ... Преместване на границите на издръжливост и преодоляване ... Завършете WOD в рекордно кратко време ... Спечелете с непобедим противник ...

Всеки от нас има атлетични амбиции, но тяхното изпълнение става само част от нас - това е въпрос на решителност и вътрешна сила, въпрос на желязна воля, която не се поддава на натиск и обезсърчение. Също така е въпрос на осигуряване на тялото ви с оптимална среда за развитие - правилно подбрана диета, регенерация и добавки към очакваните резултати.

Ние не можем да ви дадем сила на воля и постоянство, но можем да се погрижим за този финален допир, дреболия, която може да определи крайния резултат - можем да ви осигурим най-високите клас добавки от линията Amarok.

Ние ще се погрижим за вашите постижения на всеки етап - подготовка, обучение и по-късно възстановяване, без да забравяме и вашето здраве и безопасност. Нашата линия отчита всички нужди на активните хора, по-специално, тя е посветена на бойци, практикуващи CrossFit, Street Workout, бойни изкуства и спорт за издръжливост и сила. Нашите формули са съставени за ефективни действия, а не за псевдонаучни аргументи и броя на страниците, които могат да бъдат описани от отделни компоненти. 

Искаме да бъдем част от вашите ежедневни борби, вашите неуспехи и успехи. Ние ви даваме най-доброто, което предлагаме - линията Amarok и нашата подкрепа.

                                                                                                                            Екипът на Amarok Nutrition