Сертификатът

Фаворит Спорт БГ ООД  получи  Сертификат "Коректна Фирма ". Сертификатът Коректна Фирма съществува на европейския пазар от 2013 година.
 
Проектът се изпълнява от бургаската фирма ИЦНКМ ЕООД. Реализира се успешно благодарение на предварителни наблюдения на всеобхватния Интернет и бързо развиващите се технологии, ясно изменящи съществуващите бизнес модели, държанието и реакциите на потребителите. Най-новата техника предоставя достъпността на клиентите към широк спектър от информация за всеки един продукт, услуга, предприятие или институция.
 
Информираните потребители търсят новини за фирми, чиито услуги ползват. Често искат да знаят дали дадена организация е достоверна. За тази цел, притежателите на мобилни устройства прекарват голяма част от времето си в Интернет - четейки информации за интересуващи ги институции. В резултат на тази информация бургаската организация пое инициативата да улесни общият диалог между клиентите и предприемачите. След провеждането на определени експертизи, бе сътворена иновативна, авторска методика на изследване, която позволява на базата на създаден алгоритъм да се определи т. нар. Коефициент на Мнения. "Изследователски център на клиентските мнения" ЕООД за своя сметка провежда изследване на дадено предприятие в България, използвайки специализирания софтуер, който е създаден от полското дружество CBOK Ltd, според горе споменатия алгоритъм. До момента нито една институция не провежда изследвания, базиращи се на тази методика.
 
Само за година Сертификатът Коректна Фирма се превърна в изключително популярно и почитано както от предприемачите, така и от клиентите отличие. Това е един от най-популярните сертификати издавани в България, също както и в много други европейски страни.  
 
Сертификатът Коректна Фирма е документ, удостоверяващ безупречната репутация на фирмата в Интернет пространството. Могат да го получат единствено фирми, които са с положителен коефициент на мнения.
 
Изследователски център на клиентските мнения ЕООД Брой на участниците: 12934