Predators Prey – плячката на хищника

Predators Prey от XCORE Savage не само е по-добър от стандартен суроватъчен протеин, също така е по-добър, отколкото действителното говеждо месо. Продуктът съдържа 570% повече протеин и 800% повече креатин, отколкото пържола.
Вдъхновен от философията на нашите предци, Xcore Savage разработват най-ефективният протеин в историята: Predators Prey – плячката на хищника. С въвеждането в практиката на най-новите познания и технологии, Xcore Savage е създаден като протеин изключително богат на съставки, които стимулира анаболните процеси, стимулира отделянето на хормона на растежа и намалява на натрупването на метаболитни странични продукти, произведени от физически упражнения.

Тази марка следва философия, която се освобождава от засилващата се тенденция на индустриализация на храна и дава път на естественото хранене обратно към миналото, когато нашите предци са консумирали големи количества протеин.  Xcore Savage представлява връзката между съвременните научни познания и наследството, оставено от нашите предци , които са имали по-тясна връзка с природата.

Ние не сме били родени , за да пием млякото , ние сме родени да изядем кравата!

Нашето тяло не е програмирано да консумира протеини от мляко , соя или пшеница. Най-добрият източник на разположение в природата е месото. Predators PREY е най-доброто решение е да има огромно трупане на мускулна маса.
За да може един човек да приеме същото количество протеини, съдържащо се в 100 грама Predators PREY , той ще трябва да изяде три пържоли … при това доста големи!

Predators Prey на Xcore Savage можете да закупите от нашия сайт http://proteini-bg.com/ или директно в представителния магазин в Пловдив.