Стойки с помощни щандове

№ MS-S104

Марка: Marbo Sport
Стойки с помощни щандове MS-S104 - Marbo Sport

Искаме да ви представим нов модел стойки за щанга с предпазител MS-S104.

Стойката има три нива на регулиране на разстоянието, благодарение на което можете перфектно да я съобразите с дължината на щангата.

Регулируемите вилици и предпазители правят MS-S104 стойките универсално устройство, на което можете да изпълнявате всякакви упражнения, от клекове до лежанка.

Двa товарни прътa с дължина 22 см и диаметър 25 мм позволяват поставяне на дискове  с диаметър 25 мм или повече. 

Здрава конструкция, направена от издръжлив профил 50x50x2 мм, сто процента стабилност се осигурява от голяматa площ на основата.

Вижте какви упражнения ще правите със стойките MS-S104

Повдигане на пръсти с щанга зад врат
Раменни преси с щанга
Мъртва тяга с щанга и други

Регулиране 

Стойките имат три нива на регулиране на разстоянието: 100, 110 и 120 см.

Благодарение на това решение може да се упражняват с различни дължини на лоста.

Гумени амортизиращи подложки

Гумените подложки, с които сме оборудвали продуктите от линията Semi-Pro, са уникален елемент в този ценови клас оборудване!

Те осигуряват безшумно сваляне на щанга по време на тренировка и предотвратяват разрушаването на праховото покритие от вилиците на стелажите.

Регулиране височината на стойките

Стойката има осем нива на регулиране на височината, вариращи от 95 до 165 см.

Благодарение на това можете лесно да ги настроите според вашите нужди за всякакъв вид обучение.

Гумени крака

Ние знаем много добре, че оборудването, предназначено за домашна употреба, трябва да бъде адаптирано, за да може да бъде поставено на всякакъв тип земя.

Независимо дали имате паркет, плочки или дъски от екзотично дърво в дома си, можете да поставите стойката MS-S104 навсякъде!

Благодарение на използването на гумени крачета на краката на стойката, можете да сте сигурни, че няма да надраскат пода.

Регулируем предпазител

Стойката има седем нива на регулиране на височината на предпазителя.

Настройте началната позиция на щангата на подходяща за вас височина, което допълнително ще подобри комфорта вашата тренировка.

Височина: макс. 178 см, мин. 108 см
Ширина: макс. 160 см, мин. 140 см
Дължина:102 см
Ширина на настройка: 3 нива
100см, 110 см, 120см
Регулиране на височината:
Стойки: 8 нива
осигуряване на: 6 нива
Тегло: 35кг
Максимално натоварване:
350килограма
профил: 50 х 50 х 2мм
Боя:прахово боядисване

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.