Професионална лег преса

№ MF-U001

Марка: Marbo Sport
ПРОФЕСИОНАЛНА ЛЕГ ПРЕСА № MF-U001

Производител: Marbo Sport   Серия: Свободно тегло

Гаранция: Пълна търговска    Код на продукта: MF-U001-k1t4

Тапицерия: Черна

Рамка:  Черен

Лег Преса

Лег пресата MF-U001 е уред с мощна конструкция, който е основен елемент на всяка фитнес зала. С този уред вашите клиенти ще могат да направят пълноценна тренировка за крака при абсолютна сигурност на трениращия.

Машината използва изцяло нова система за блокиране и управление на платформата. Тя се движи по линейни сачмени лагери и направляващи от здрав полиамид, който осигурява изключителна тиха работа с уреда.

Специалната заключваща система на платформата позволява бързо и интуитивно заключване на машината след завършване на упражнението.

Серия "Свободна тежест"

Серията "Свободна тежест" на Marbo e търговско фитнес оборудване със свободна тежест, предназначено за професионални културисти, които ценят удобството и сигурността на упражненията.

Серията има конструкция на базата на устойчиви профили с размери 125 x 60 мм, с дебелина на стената 3мм. Във всеки от дизайните са използвани приятни за окото извивки, които, в комбинация със заоблената тапицерия, правят вида на серията уреди "Свободна тежест" атрактивен и модерен. Това оборудване ще краси всяка професионална фитнес зала!

Упражнения, които могат да се изпълняват на лег пресата MF-U001:

• Избутване от лег преса

Техническите решения:

Подсилена тапицерия

Тапицерията е с двойно подсилване на всеки ръб. Това се постига чрез комбинирането на   на дебели, здрави конци на компанията Coats и издръжлива изкуствена кожа. Периферните капаци са направени от здрава черна пластмаса, които предпазват тапицерията от нараняване и придават на уреда изключително модерен дизайн.

Гумирана платформ

Голямата гумирана платформа осигурява сигурност и комфорт на изпълнение на упражнението. Противохлъзгащата повърхност свежда риска от подхлъзване до минимум.

Допълнителната дръжка с противохлъзгащо покритие в средата на платформата улеснява заемането на стартова позиция на уреда.

Заключваща система                                                                                                                                                                                                  Подвижната платформа се движи по профилирани релси, което осигурява гладка и тиха работа с уреда.

При заключване гумените накрайници на водачите спомагат за смекчаване на удара. Това решение предпазва уреда от повреда и намалява шума при приключване на работа с машината.

Независимо от нивото, на което е заключена платформата, трениращият може винаги да избира между 4 позиции, до които максимално да се спуска тежестта.

Тръбни поставки за тежести

Покритието на поставките заслужава внимание. Те са покрити с антикорозионно покритие, нанесено чрез потапяне, което предпазва от драскане по време на поставяне на тежестите. Дебелата гумена подложка в основата на поставката предпазва от вдигане на шум при сблъсъка на тежестите с конструкцията.

Тръбните поставки са предназначени за олимпийски размер тежести с отвор Ф50 мм.

Технически данни:

Височина: 157 см

Дължина: 253 см

Ширина: 165 см

Тегло: 287 кг

Диаметър на тръбните поставки за тежести: 50 мм

Максимално натоварване: 400 кг

Площ: 4,13 кв.м

Вид на тежестта: Свободна

Регулиране на облегалката: 3 позиции

Регулиране на нивото на максимално спускане на тежестта: 4 позиции

Структурен профил: 125 x 60 x 3 мм.

Цвят на тапицерията: Черен

Цвят на конструкцията:  Черен

Сигурността е от първостепенна важност за нас

С цел осигуряване на сигурността на нашите клиенти, нашето оборудване е преминало тестове за безопаност, в съответствие със наложените стандарти на Европейския Център за Качеството. Резултатът от тези тестове е Сертификат за Сигурност "Top security" на цялата гама продукти от серията "Свободна тежест".

 

Информация за производителя Marbo Sport

Marbo Sport е полска компания с над 30-годишна традиция със седалище град Стараховице. В началото компанията произвежда просто оборудване за домашна употреба, но днес предлага предимно професионални спортни съоръжения, които са подходящи както за спортни зали, така и за фитнес клубове. Основен акцент е поставен върху оборудването за бодибилдинг. Всеки ден Marbo Sport подписват около 200 договора, което е доказателство за огромната популярност и високото доверие на клиентите в марката. Продуктите на Marbo Sport се характеризират с високо качество, надеждност и максимална сигурност.

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.