TYTAX T3-X е 3 фаза от серията TYTAX и пристига при вас стандартно със всичко което ви е нужно за да изпълнявате над 225 упражнения. Този уред също така има и опция за модернизация като това ви дава възможност да увеличите броя на трениращите, като прави уреда перфектен за фитнес зали, полицейски участъци, училища или хотели.

 

Стандартната характеристика на TYTAX T3-X включва една цяла домашна фитнес зала само в един уред – плъзгаща регулеруема фитнес пейка, патентоваха смит машина – хибрид, насрещно балансираща система и още множество аксесоари и стойка за тяхното съхранение.

 

Основните разлики между T1-X и T3-X моделите са:

- TYTAX T1-X може да се използва от 3-ма души едновременно, като се има в предвид че  T3-X може да се използва до седем души едновременно.

- TYTAX T3-X има допълнителни станции за обучение, които не могат да бъдат намерени в TYTAX T1-X и TYTAX T2-X моделите, те са следните:

а) уред за клякане - упражнение номер 1,

б) упражнения за коремните мускули - упражнение номер 2

в) уред за упражнение за коремната мускулатура и рамената – упражнения номер 3 и 4 (от скоро на разположение и на T1-X и T2-X като допълнителна опция-C)

 

Дължина: 395 см

Ширина ( без приставката „А“ ): 350 см

Ширина (с приставката „А“): 430 см

Височина: 223 см

Тегло: 640 кг /стандартна версия на уреда /

Тегло: 740 кг /с всички приставки /

Минимална дължина на помещението: 500 см

Минимална ширина на помещението: 500 см

Минимална височина на помещението: 225 см

Цената на уреда е без транспорта.

 

Спестете време и пари

Средният клиент на фитнеса прекарва около час, за да стигне до фитнес залата и да се върне у дома. С нас ще спестите разходите за транспорт и фитнес членство.

Можете да тренирате каквото искате и когато искате, защото имате свое собствено фитнес студио в една машина TYTAX®. Вече не се налага да се приспособявате към условията във фитнес ателие (наличност на оборудване, брой хора вътре, работно време). Друго предимство е, че вашите тренировки са сложни и с правилни темпове, без ненужни паузи. Така че отново - ще спестите време и ще направи обучението по-ефективно.