Смит машина (100% фиксирана) MS-U105 - Marbo Sport

Машината на Smith MS-U105 от серията Semi-Pro е устройство със свободно тегло, което е прикрепено към земята. Това осигурява много положителни аспекти при работа с устройството, тъй като тогава уредът няма долна свързваща греда и следователно не ограничава пространството за пейката. Също така не пречи на трениращият, упражняващ се в изправено положение.

Въпреки функционалността и широкото си приложение, устройството има компактен размер. Дължината му е по -малка от 76 см. Това позволява по -голяма свобода да поставите машината във вашата фитнес зала.

Благодарение на два стабилни водача, устройството работи гладко и тихо дори при максимално натоварване.

Куките на машината са изработени от ламарина с дебелина 4 мм и е оборудвана  с два гребена с по шестнадесет предпазни куки за всеки един. Такава предпазна система позволява пълен обхват на движение по време на упражнения, което прави тренировката още по -безопасна и максимално ефективна.

Благодарение плавното движение на лоста, можете да заключите тежестта с едно движение на ръка.

Плавното водене на щангата по време на тренировка се осигурява от двa водачa, поставени върху двa прътa с прахово покритие, всяки с диаметър 25 мм.

Водещите щанги са оборудвани с брони, разположени от долната им страна. Те предпазват болта и рамката на устройството от повреда в случай на освобождаване на шината, без да я блокирате.

Предпазни куки

Куката на машината Smith е изработена от ламарина с дебелина 4 мм и има цели шестнадесет куки.

Обърнете внимание на формата на куките, използвани за прибиране на щангата. Адекватното разстояние между дръжките ще ви позволи лесно и безопасно да изхвърлите щангата, ако не можете да завършите движението по време на упражнението.

Машината е снабдена с 28 мм лост с дължина 197 см, която е оборудвана със заключващи куки, благодарение на които можете лесно да поставите щанга във всеки момент на движение по време на тренировка.

Товарната част е дълга 42 см и върху нея можете да поставите товари с диаметър 29 мм или повече.

Закрепване към пода

Машината Smith има осем монтажни отвора за фиксиране към земята.

Машината, прикрепена към пода, е стабилна, а тренировките с нейното използване са изключително безопасни.

Височина: 209 см
Ширина: 197 см
Дължина: 76 см
Тегло: 54,5 кг
Максимално натоварване: 150 кг
Профил : 50 х 50 х 2 мм
Диаметър на лоста : 28 мм
Материал: стомана 
Боя : прахово боядисване

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.