Приставка за крака  MH-A102 - Marbo Sport

Домашното оборудване за упражнения трябва преди всичко да е удобно, но и функционално. Нашите инструменти напълно отговарят на тези критерии! Можете да комбинирате голяма част от нашия асортимент помежду си и да добавите допълнителни елементи към него. Един от тях е пресата за крака MH-A102. от серията Marbo Home, която е напълно съвместима с пейки от същата линия.

Преса за крака MH-A102. е идеално решение за хора, които се грижат за цялостна и разнообразна тренировка на долните мускули.

Всеки може да упражнява с нашата преса - няма значение възрастта и най -важното - ръста ви! Искаме нашето спортно оборудване да бъде универсално и да гарантира пълен комфорт по време на тренировка. Имайки предвид това, в този модел, ние добавихме възможността за регулиране на положението на долната и горната ролка, благодарение на което ще настройте перфектно устройството според вашата височина и упражнението ще бъде просто приятно.

Професионален завършек

Модерният дизайн и чувството за естетика са отличителните белези на нашата линия Marbo Home. Тук всеки детайл е отработен! Всички метални елементи са прахово боядисани за постигане на перфектно покритие на повърхността.

Регулиране на положението на ролките

Вашата височина няма значение при нас! Всеки може да упражнява с нашата преса - висока и ниска, тъй като устройството е оборудвано с 3 -степенно регулиране на позицията на долната и горната ролкa, благодарение на което можете да регулирате оборудването според дължината на краката си.

Товарна шина ф 25mm

Нищо не ни прави по -щастливи от удовлетворението на нашите клиенти от продуктите, които доставяме! Вслушваме се внимателно в гласа ви и се опитваме да внедрим нови решения на оборудването, което вече познавате. Ето защо пресата за крака MH-A102 е оборудвана с удължена товарна щанга. В този модел ще натоварвате тръба с диаметър 25 мм и дължина 252 мм! Благодарение на това ще поставите повече дискове с по -малко тегло и ще регулирате общото тегло на товара по -точно!

Технически данни
Височина : 59 cm
Ширина : 40 cm
Дължина : 45 cm
Плъзгащ се профил : 35 х 35 мм
Дължината на частите за тежести : 25 cm
Регулиране на височината : 3 позиции
Регулиране на заключването : 3 позиции
Тегло : 5 кг
Приставка за крака MH-A102 е съвместима с домашната линия на Marbo Sport

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.