Стойка за щанги с закачалка за дискове

№ MS-S108

Марка: Marbo Sport
Стойка за щанги с закачалка за дискове MS-S108 - Marbo Sport


Представяме нов модел  стойки MS-S108

Стойките са оборудвани с двустепенен предпазител, благодарение на който ви позволява да изпълнявате упражнения в отрицателен наклон и допълнителни ръкави за подреждане на тежестите. Това решение позволява не само да се поддържа ред във фитнеса, а и стойката, натоварена с допълнителни тежести, е още по -стабилна.

Здравата конструкция е изработена от издръжлив профил 50x50x2 мм, сто процента стабилност се осигурява от голямата основа на всяка стойка.

Осем нива на регулиране на височината

Конструкцията на на профилите ви позволява да регулирате позицията им на осем нива в диапазона от 89 до 159 см! Това е особено важно при упражнения на положителни наклони, тъй като ви позволява удобно да премахвате и поставяте щангата на стойките.

Височина : мин. 99 cm / макс. 169 cm
Ширина : 51 см
Дължина : 50 cm
Тегло : 2 х 9,8 кг
Максимално натоварване : 300 кг
Профил : 50 х 50 х 2 мм
Материал :  стомана
Боя : прахово покритие

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.