Сгъваема регулируема пейка

№ MS-L114

Марка: Marbo Sport
Сгъваема регулируема пейка MS-L114 - Marbo Sport

Представяме ви новият модел сгъваема пейка MS-L114.
Подобрената система за прибиране  ви позволява да сгънете пейката и да я плъзнете под леглото или да я поставите в ъгъла.


Система за регулиране на облегалката
Възможност за добавяне на приставки 
Подсилена тапицерия
Гумени крачета
Регулиране на облегалката и седалката
Сгъваема

Моделът MS-L114 има система за бързо сгъване, базирана на затягащо копче.

Спецификации
Височина: сгъната 28 см, 49 см
Ширина: 41 см
Дължина: 127 см, 133 см (задния ъгъл от 0 °)
Тегло: 18,3 кг
Регулиране на облегалката на: 11 стпени 
Регулиране на седалката: 3 позиции
Максимално натоварване: 300 кг
Профил: 50 х 50 х 2 мм
Материал: стомана 
Боя: прахово боядисване

Към Сгъваема регулируема пейка MS-L114 могат да се добавят допълнителни приставки MS-A101 и MS-A102, коeто позволява да се изпълняват още упражнения.

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.