Крос тренажор - Ергометър -  CXM 6 - 9128

 

Стабилен крос - ергометър с CXM 6 оборудван с двадетесет килограмова индукционна спирачна система и безшумен плосък ремък за една напълно безшумна тренировка.  Съпротивлението на педала се котролира чрез 32 степени с компютърно управление. Компютърат разполага с LED дисплей , позволяващ 7 индексации на стойностите едновременно. Което го прави много удобен и лесен за използвне, само с едно натискане на копчето. Индивидуалните цели на тренировката можете да постигнете чрез запаметените програми. Разполага с 6 вградени прорами за тренировка , като също така и с програма за контрол на сърдечният пулс. С индивидуалната програма вие можете да създадете ваша собствена тренировъчна схема. Вградените в подвижните дръжки за ръце сензори ви позволяват да наблюдавате вашият пулс по време на тренировка. Стрепенката е  с нехлъзгава повърхност, като това ви осигурява по голям комфорт по време на тренировката. Предните транпортни колела скрити в капачките ви позволяват по лесно транспортиране на устройството.

 


 

 

 

Техничeски данни

 

 

Бруто тегло: 56 кг

Нето тегло: 51 кг

Размери: 138x66x158 см

Гаранция: 2 години

Макс. тегло на трениращият: 150 кг

Екстри: Стабилен Крос - ергометър с отлична концентричност и 32 степенна индукция на спирачната система и допълнителен колан за гърдите

 


 

 

Оборудване

 

Спирачна система:  Магнитна спирачна система

Съпротивление: около 12 кг.

Управление на съпротивлението: 32-степенно компютърно управление на съпротивлението (Диапазон: 50-350W в пет ватови стъпки на смяна)

Сензори: Вградени в дръжката сензори за сърдечният пулс

Транспортиране: Вградени в капачките колела

Дисплей на компютъра:  Подсветка и 7 индексации на стойностите едновременно

Управление на компютъра: 6 бутона: Изчистване, Плюс, Минус, Избор, Фитнес тест функция

Функции на компютъра:  време, скорост, разстояние, калории, пулс, ватове, приемник за безжичен колан

Ограничения чрез компютъра на:  време, разстояние, калории, ватове

Съдържание на комплекта:  фитнес уред, упътване, захранване, инструкция