Велоергометър RS 1 - 1212

Устойчивият велоаргометър RS-1разполага с безизносваща се близо 10 кг. магнитна спирачна система и супер тих плосък ремък. 8-те нива на съпротивлението при въртене позволяват лесно регулиране на въртенето на педалите.  Големите дишащи възглавници на седалката от към гърба ви осигуряват голям комфорт по време на тренировката. Компютърат разполага с голям LCD дисплей , което ви позволява по лесно да четете показателите и е много удобен за употреба, тои разполага с три бутона за управление.В дръжките има вградени сензори който следят вашата сърдечна честота по време на тренировката.Седалката е лесно регулеруема чрез вината-копче , по този начин лесно можете да я регулирате според вашите нужди. Защитени от хлъзгане педали който имат специален колан за крака който ви осигурява по голяма стабилност по време на тренировките. Предните колела служат за по лесно и удобно транспортиране на уреда.

Домашното обучение с RS-1 включва: тренировка за определено време, физическа подготовка, тренировка за сърдечно съдова издръжливост. Постоянно наблюдение на сърдечната честота. По лесна обмяна на веществата в организма, укрепване на мускулите на краката с което подобрявате вашата физическа подготовка.

Техничeски данни:

Гаранция: 2 години
Макс. тегло на трениращият: 120 кг
Екстри: Велоергометър оборудван с възглавници за по голямо удобство

 

Оборудване:

Спирачна система: Магнитна спирачна система
Съпротивление при завъртане: около 9 кг
Настройка на съпротивлението: 8-степенна ръчна кутия 
Импулс: Сензори вградени в дръжката за ръце
Настройка:
  • Регулиране дължината на седалката
  • Регулеруеми педали и обезопасителни колани за тях
Транспортиране на уреда: Вградени колела в предните капачки на уреда
Дисплей: Голям LCD цифров дисплей 
Управление на компютъра:  3 бутона: Въвеждане, Избор на функция, Изчистване
Компютърни функции: Време, скорост, разстояние, калории, пулс, километри общи и сканиране
Въвеждане на ограничение за: Време, Разстояние, Пулс и изгорени калории
Комплекта съдържа: Механичен уред за тренировка, програма за тренировки, инструкция на уреда
Обща информация: С напълно оборудваният велоаргометър можете да тренирате долните крайници с настройка на съпротивлението , тренировка на сърдечно съдовата система, тренировка за издръжливост.