Гребен тренажор Rower R-400

За тези който искат да насочат усилията си към усъвършенстване на краката, корема и ръцете гребането е една перфектна възможност за това. Това не само е най безопастният начин но и най естественията - плавни движения без излишно натоварване на мускулите и тялото.

Естественото движие на R-400 е основна цел при разработката на уреда. За да се постигне този ефект е използвана двойна система на съпротивлението, оборудвана с 11 кг маховик.Рамката на R-400 е изградена от заварена здрава стомана , която ви осигурява пълна стабилност по време на тренировка.

Вградена компютърна конзола ви предлага изключителен набор от тренировъчни настройки. Освен стандартните настройки вие можете да регулирате 16 нива на съпротивление, включени 12 предварително зададени програмни курсове, персонални потребителски профили, контролни курсове за честотата на сърцето.

 

R-400 разполага със стилен дизайн и здрава конструкция, която го прави един от най стабилните гребци. Задвижващият ремък е напревен от същата материя която се използва в автомобилостроенето, което го прави не само много издръжлив но и много тих по време на работа.

 

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Програмни профили 12
"Моята зона" HR програмиране  
Съпротива Въздушно-магнитно съпротивление в 16 нива
Магнитна спирачна система Комплект маховик от 11 кг, свързан към въздушно съпротивление
Потребителски профил 4
Време  
Разстоянието  
Калории  
Максимален потребителски лимит 150 кг
Размери (ДxШxВ) 2383 x 877 x 470 мм
Тегло 53 кг
Размери в сгънато състояние (ДxШxВ) 1039 x 470 x 1817 мм
Сертифициране CE/ISO 20957
Транспортни колела  
Безжична HR предаване Допълнителна каишка за гърдите
BitGym  
Кинокарта  
Съвместим с Bluetooth 4.0