X-Motion разполага с TFT тъч скрийн дисплей , който ви позволявам да създадете до 4 потребители профила състоящи се от възраст, пол, тегло и височина. Тези данни след това се използват от компютъра за да се калибрира и направи обратна връзка за калории и натоварване. Централната конзола ви предлага 32 нива на съпротивление , 12 предварително зададени програми, безжично измерване на сърдечната честота, създаване на потребителска програма и постоянна програма за натоварването. В допълнение е включена програма за контрол на сърдечната честота. 

Контрола на ватовете е особено полезен за велосипедистите , тъи като позволява целенасочено ниво на натоварването. Интелигентната технология автоматично изчислява необходимото ниво на натоварване в зависимот от въртенето на педалите , скороста и въведената профилна информация. Съпротивлението се регулира автоматично в интервал от 15 до 30 секунди. 

Сърцето на X-Motion е тройно центрирано от 23 кг алуминиев маховик, задвижването от V-образен ремък и поръчкови компоненти за осигуряване на плавно въртене на педалите.

 

Програмни профили: 12
Контрол на ватовете: ДА
Аварийно спиране: ДА
Регулеруемо кормило: ДА
Регулериема седалка: ДА
Потребителски профили: 4
Дистанция: ДА
Обортомер: ДА
Време: ДА
Скорост: ДА
Калории: ДА
Безжична връзка: ДА
Макс. тегло на трениращият: 150 кг
Размери: 1150 x 560 x 1900 мм
Транспортни колела: ДА
Маховик: 23 кг
Задвижване: V-образен ремък
Тегло: 54 кг
Сертификат: CE/EN 957 Class H