мултифункционална пейка

№ MS-L102

Марка: Marbo Sport
Marbo Sport мултифункционална пейка MS-L102

Marbo Sport  мултифункционална пейка MS-L102 която има възможност за поставяне на други фитнес компоненти. Напълно регулируема седалка и облегалка, което създава възможност за разнообразни натоварвания по време на тренировка. Лежанката е изработена от здрава полска стомана с профил 50 x 50 x 2 мм и има планки за регулиране на височината, които са с дебелина от 3 мм.


Използвана е 3D тапицерия с два вида пяна, което подсилва допълнително тапицерията. Вътрешността не се деформира по време на ползване, което осигурява допълнително удобство по време на тренировка.

Marbo Sport Мултифункционална лежанка MS-L102 има възможност да се регулира облегалката и седалката. Облегалката се ригулира на 10 степни, като има и отрицателен ъгъл, което е предпоставка за извършване на различни натоварвания. Седалката има 3 нива на регулиране.

Възможност за поставяне на допълнителни компоненти, като: поставка за скотово сгъване, горен и долен скрипец, уред за натоварване на краката, стабилизатор за крака при извършване на коремни преси.

Максималното натоварване на тази много добра регулируема лежанка достига 350 кг.

Към Marbo Sport мултифункционална пейка MS-L102 могат да се добавят допълнителни приставки MS-A101 и MS-A102, коeто позволява да се изпълняват още упражнения.

Височина: 47 см
Ширина: 61 см
Дължина: 134 см, 147 см (под ъгъл от 0 ° облегалката)
Тегло: 22 кг
Размери на седалката: 81 х 27 см
Размери на седалката: 30 х 27 см
Регулиране на седалката: 3 позиции
Максимално натоварване: 350 кг
Материал: стомана Полша
Боя: прахово боядисване
Регулиране на облегалката на: 10 позиции

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.