Пейка Скот с регулируема облегалка

№ HZ6

Марка: Kelton
Пейка Скот с регулируема облегалка - HZ6

С тази пейка можете да създадете отделна МЕГА-бицепс тренировъчна станция в домашния си фитнес. Благодарение на настройката на облегалката и стойките можете да изберете най-добрите настройки за вас. Не си губете времето, просто започнете да тренирате, преди вашите приятели да ви изпреварят!

 

 Какво печелите?

 

Факт вашата полза
Супер издръжлива, конструкция от профил 50х50х2 мм и ламарина 3 мм. 500 КИЛОГРАМА тежест на щангата няма шанс да я премести! Сега проверете дали бицепсите ви могат да се справят?
Здрави, качествени заварки, устойчиви на многогодишна употреба. Благодарение на това ще се чувствате сигурни по време на тренировка.
Здрава основа за пейка. Това ще ви даде 100% чувство за сигурност. Той ще осигури стабилността на пейката.
2 облегалки: под гърдите и мишниците. Ще заемете правилната позиция за тренировка. Това ще ви улесни при правилното изпълнение на упражненията.
5-степенно регулиране на ъгъла на наклона на облегалката на проповедника. Още по-добри резултати при изграждането на BICK, вие ще атакувате мускула от всеки ъгъл и това ще го принуди да работи още повече!
Тестван, доказан ъгъл на проповедник. Това е най-важният елемент от конструкцията на молитвеника! От години работим върху избора на идеалната му стойност. Благодарение на това обучението с нашия молитвеник ускорява работата по изграждането на БИЦЕПС.
8-степенно регулиране на височината на проповедника. Само идеално съчетаната височина на проповедната книга ще ви позволи да изпълнявате движение в пълния диапазон, с възможност за силно разтягане на мускулите. Благодарение на това ще направите още по-добра дефиниция на мускулите на BICEPS.
5-степенно регулиране на височината на щангите. Удобството при тренировка ще бъде осигурено от идеално съчетаната височина на стелажите. Можете да поставите щангата върху него по всяко време.
Гумирани куки за стелажи. Благодарение на тях щангата няма да се изплъзне, когато е поставена на куките на стелажите. Те осигуряват тиха тренировка, което често е важно, когато тренирате у дома.
Тапицерия с дебелина 3 см от ребаунд пяна. Това ще ви осигури комфорт по време на тренировка и ще ви позволи да се концентрирате върху самата тренировка.
Молитвеникът от пейката пасва на профил 50х50х2 мм. Можете да го монтирате към атласи от линиите Kelton HOME и HEAVY. Можете бързо да направите многофункционален атлас от асансьора!
Тестван и одобрен от професори от Академията по физическо възпитание в Краков. Можете да сте сигурни, че купувате екипировка, проверена от първокласни специалисти в силовите тренировки.
Параметър Стойност
Размери 70cm x 65cm x 77cm
(дължина x височина x ширина)
Тегло 20 кг
Тествана издръжливост 500 кг
Структурен профил 50x50x2 мм
Дължина на седалката 31 см
Дебелина на пяната 3 см
Ширина на основата 77 см
Дължина на основата 70 см
Височина на седалката 45 см
Регулируеми стойки 5 градуса на стъпки от 2,5 cm

Упражнения: Ръце / Трицепс / Бицепс