Градинска люлка MO-001 - Marbo Sport

Предлаганият продукт представлява висококачествена, издръжлива и безопасна люлееща се базова конструкция, изработена от стоманени профили със сечение 50х50х2 мм, осигуряващи товароносимост до 200 кг.


Планирате ли да построите люлка за вашите деца? Търсите солидно решение, което да осигури безопасно забавление на вашите деца? С рамката MO-001 от Marbo Sport можете лесно да превърнете градината в детска площадка.

Независимо дали детето Ви мечтае за традиционна люлка, люлеещ се стол тип "щъркелово гнездо" или дървена окачена пейка - можете да монтирате всеки от тези аксесоари върху стоманена рамка Marbo Sport.

Забележка: Кабелите и седалката не са част от комплекта.
Рамката ви позволява да окачите широка гама аксесоари, предназначени както за игра, така и за спортно обучение. Следователно изборът на висящ продукт е оставен на клиента, което ви позволява да изберете модел, форма и цвят, които ще отговорят на индивидуалните му очаквания.


Здрави куки за фиксиране

Две спираловидни куки осигуряват бързо и най-важното безопасно монтиране на седалката без използване на инструменти. По също толкова бърз и лесен начин седалката (както и всеки друг елемент) може да бъде премахната, например, за да я скриете от дъжда.

Това решение също ви дава възможност да използвате удобно множество аксесоари. Без проблем можете да използвате една рамка като градинска люлка, и например или за боксов чувал.

Укрепване на рамката

Горните връзки между краката и напречната греда са допълнително подсилени с две стоманени скоби, което повишава стабилността на конструкцията и осигурява безопасно използване.

Предлаганият продукт е висококачествена, издръжлива и безопасна конструкция от стоманени профили със сечение 50х50х2 мм, осигуряваща товароносимост до 200 кг.

Отворен ъгъл на рамката

Общата височина на люлката е над 2 метра, така че както най-малките, така и малко по-големите деца могат да я използват свободно.

Хоризонталната напречна греда създава отворен ъгъл с краката, което значително подобрява стабилността на цялата конструкция.

Рамката е прахово боядисана, което повишава нейната устойчивост на атмосферни влияния и надраскване.

Фиксиране към земята

Благодарение на отворите в краката на рамката е възможно конструкцията да се закрепи в земята, като по този начин се подобрява нейната стабилност и се предпазва от евентуално изместване.

Независимо дали люлката е поставена върху мека повърхност като трева или твърда повърхност като павета, можете допълнително да я закрепите с помощта на подходящо подбрани дюбели.

Възможни елементи:

Традиционна люлка
Щъркелово гнездо
Окачен стол
Боксов чувал
Гимнастически халки
Гимнастическо въже
Трапец
Въже за катерене
Подвижен бар
Много други

Технически данни
Максимално натоварване 200 кг
Рамков профил
50х50х2 мм
Тегло 37 кг
Височина 207 см
ширина 161 см
Дълбочина 174 см
Разстояние между куките 70 см
Диаметър на монтажните отвори 14 мм

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.