Стенна стойка за боксов чувал

№ MH-D205

Марка: Marbo Sport
Стенна стойка за боксов чувал MH-D205 - Marbo Sport

Здрава конструкция

Солидна изработка и материали от най-високо качество отличават всички наши продукти. Само издръжливите и добре изработени скоби ви позволяват да извършвате ефективна тренировка по безопасен начин. Конструкцията на нашата стойка се състои от дебел профил с размери 40 мм х 40 мм, който осигурява здравината на продукта.

Монтажни отвори

Тренировките по бокс се характеризират с огромна сила, висока прецизност и голяма подвижност. Следователно не само боксовата круша трябва да е с високо качество, но и да има своя солиден държач. Нашата стойка е оборудвана с общо четири монтажни отвора, които ви позволяват да я прикрепите директно към стената. 

Монтажен ключ за лесно сглобяване

Съдържанието на кутията включва ключове за монтаж, които позволяват бързо и лесно монтиране на стойката.

Технически данни:

Височина: 50 см
Дължина: 70 см
ширина: 4 см
Максимално натоварване: 100 кг
Тегло: 4,5 кг

Профил 40 х 40 мм
Материал: стомана

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.