Професионална пейка за хиперекстензия

№ MP-L212 2.0

Марка: Marbo Sport
Професионална пейка за хиперекстензия  MP-L212 2.0 - Marbo Sport

Регулируемата хиперекстензия MP-L212 2.0 от Marbo Sport се характеризира с най-високо качество и прецизност. С този тренажор за гръб са възможни голямо разнообразие от поддържащи мускулни упражнения. 

Рамката е прахово боядисана
Подложката за бедрата може да се регулира в 8 стъпки
Стабилна рамкова конструкция от стоманени профили с дебелина 100 x 50 x 3,0 mm

Размери и тегло на регулируемата професионална хиперекстензия Marbo Sport MP-L212 2.0:

Височина: 88 см
Ширина: 78 см
Дължина: 120 см
Тегло: 40 кг
Максимално натоварване: 350 кг

Професионалната хиперекстензия MP-L212 2.0 от Marbo Sport е тествана в съответствие със стандарта на ЕС PN-EN 957-4:2007. Следователно уредa е подходящ за използване в търговски и обществени фитнес студия.

 

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.