Сгъваема многофункционална пейкa

№ MH-L111 2.0

Марка: Marbo Sport
Сгъваема многофункционална пейка MH-L111 2.0 - Marbo Sport

Нищо не ни прави по-щастливи от удовлетворението на нашите клиенти от продуктите, които доставяме! Вслушваме се внимателно в гласа ви и се опитваме да внедрим нови решения на оборудването, което вече познавате. Представяме сгъваема, универсална пейка MH-L111 от новото поколение от линията за домашно оборудване Home, която ще задоволи и най-взискателния спортист.

Осем ъгъла на регулиране на облегалката и три опции за регулиране на седалката са нещо, което сте чакали, за да направите тренировката си още по-ефективна и удобна. Нашата пейка има гумени крачета, благодарение на които веднъж завинаги ще забравите за драскотини по пода. Погрижихме се и за визуалната страна - формата на тапицерията не е стандартно овална, а квадратна, което определено я отличава от останалото оборудване от този тип, предлагано на пазара.

Нашата пейка е създадена с мисъл за многозадачност. Искахме да създадем оборудване, което да ви служи години наред и да ви даде пълна, но компактна фитнес зала у дома. От идеята до действието имаме кратък път и затова ви предоставяме оборудване, на което можете да изпълнявате  много упражнения!

Пейката е изработена от най-висококачествени материали. И благодарение на своята многофункционалност, тя  ще бъде идеален за домашна фитнес зала. Модерният дизайн добавя характер и прави невъзможно безразличното преминаване.

Разнообразие от упражнения

Бицепс, гръб, крака или корем - с нашата тренировъчна пейка ще работите за силни, моделирани мускули на цялото тяло! Ние ви предоставяме цялостно решение за всяка мускулна група. Вие решавате върху коя част от мускулите искате да работите в момента. Пейката ще ви поддържа във форма и ще укрепи и оформи цялото ви тяло.

Сгъваема 

Домашното оборудване за упражнения трябва преди всичко да бъде компактно и функционално. Пейка MH-L111. може лесно да се сгъне, като развиете предния крак и извадите щифта. Можете да приберете пейката в тази форма на удобно място.

Осем ъгъла на облегалката и три на седалкaта

Осем ъгъла на регулиране на облегалката, включително два в отрицателен наклон и три нива на седалката, са не само функционални, но и напълно адаптирани към вашите нужди. Вие избирате своето ниво на напредък по време на упражненията. Можете безопасно и удобно да промените позицията на облегалката по време на тренировка благодарение на бързото регулиране с помощта на копчетата.

Регулируем наклон на долните ролки

Вашата височина няма значение при нас! Всеки може да се упражнява на нашата пейка - висока и ниска, защото пейката е оборудвана с регулируем наклон на долните ролки, благодарение на което можете да регулирате екипировката според дължината на краката си.

Регулируеми горни  ролки с допълнителни дръжки

Нашата пейка се отличава с широка гама от упражнения, които можете да изпълнявате върху нея. В този модел използвахме регулируеми горни  ролки с допълнителни хватки, благодарение на които можете лесно да изпълнявате упражнения за долните коремни мускули или да укрепите гръбначния стълб.

Ергономична и удобна тапицерия

По-дебелата тапицерия с ергономични форми значително ще увеличи комфорта ви по време на тренировка. За да направим тапицерията по -здрава и устойчива на всички ожулвания, решихме да използваме допълнителни шевове. Най-изложената на абразия зона е обезопасена с двоен слой кожа, върху който бродирахме нашето лого. Освен това в новия модел тапицерията се завинтва с винтове, което улеснява сгъването.

Ключове за монтаж

Комплектът включва ключове за сглобяване, благодарение на които можете ефективно да сглобите нашия продукт.

Спецификации:
Размери: 76 x 61 x 151 см, сгънатa: 26 x 61 x 142 см (височина, ширина, дължина)
Тегло: 17.7 кг
Максимално натоварване: 200 кг
Облегалка: 81 х 27 см.
Седалка: 30 х 27 см.

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.