Свързани стойки за клек с предпазни опори

№ MS-S107

Марка: Marbo Sport
Свързани стойки за клек с предпазни опори MS-S107

Представяме нов модел стойки за клек със защита 

Моделът MS-S107 е перфектното оборудване за взискателни потребители, които се нуждаят от издръжливи стойки, оборудвани със 100% сигурна защита.

Стойките имат три нива на регулиране на разстоянието, благодарение на което можете перфектно да ги съобразите с дължината на щангата.

Оборудвани с шестстепенна предпазна кутия и тристепенни регулируеми предпазни куки, стойките MS-S107 са универсален инструмент за общо обучение.

Четири носещи пръта, дълги 22 см и диаметър 25 мм, позволяват поставянето на тежести с диаметър 25 мм или повече. 

Здравата конструкция е изработена от издръжлив профил 50x50x2 мм, сто процента стабилност се осигурява от голямата основа на всяка стойка.

Вижте какви упражнения ще правите със стойките MS-S107

Повдигане на пръсти с щанга зад врат
Раменни преси с щанга
Мъртва тяга с щанга и други

Товарен ръкав за тежести

Когато проектираме оборудване от линията Semi-Pro, ние си поставихме задачата да създадем продукт, който е усъвършенстван във всеки, дори и най-малкия детайл.

Стойките MS-S107 са оборудвани с 22 см дълги пръти, върху които можете да поставите товари с диаметър 25 мм или повече.

Товарните ръкави завършват с гумени капачки, които абсорбират ударите и защитават вашето оборудване.

Регулируеми предпазни куки

Стойките имат предпазни куки, които ще гарантират вашата безопасност по време на упражнения за рамо или клекове с щанга.

Предпазните куки са регулируеми на три нива: 60, 65 и 104 см.

Настройте началната позиция на щангата на подходяща за вас височина, което допълнително ще подобри комфорта вашата тренировка.

Гумени крака

Ние знаем много добре, че оборудването, предназначено за домашна употреба, трябва да бъде адаптирано, за да може да бъде поставено на всякакъв тип земя.

Независимо дали имате паркет, плочки или дъски от екзотично дърво в дома си, можете да поставите стойката MS-S107 навсякъде!

Благодарение на използването на гумени крачета на краката на стойката, можете да сте сигурни, че няма да повредите пода.

Безопасност

Най -новият модел стойки се характеризират с три неща: гъвкавост, издръжливост и атрактивен външен вид.

Обърнете внимание на формата на куките, използвани за прибиране на щангата. Подходящото разстояние между дръжките ще ви позволи лесно и безопасно да поставите щангата. ако не можете да завършите на упражнението.

Регулиране на разстоянието

Стойките имат три нива на регулиране на разстоянието: 100, 110 и 120 см.

Благодарение на това решение можете да упражнявате върху тях с щанги с различна дължина.

Технически данни

Височина : 166 cm 
Ширина : макс. 160 см, мин. 140 см
Дължина : 107 cm
Тегло : 2 х 17,5 кг
Регулиране на куката : 3 позиции
Максимално натоварване : 350 кг

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.