Регулируеми стойки за клек с теглово съхранение

№ MH-S202

Марка: Marbo Sport
Регулируеми стойки за клек с теглово съхранение MH-S202 - Marbo Sport

Оборудван със 7-стъпково регулиране на височината, стойките MH-S202 с предпазители и място за съхранение на тежестите ще се докажат като солиден инструмент в разнообразните тренировки на много мускулни групи. Регулирането се основава се извършва посредством фиксиращ бутон  и стоманен заключващ щифт, който осигурява 100% стабилност на цялата конструкция.

Гумените подложки на куките на стойките са отговорни за намаляване на шума и абсорбиране на ударите, докато пластмасовите крачета пазят пода от надраскване.

* Тежестите и щангите, видими на снимките, не са включени в стойките.

Стойките MH-S202 могат да се използват както самостоятелно, така и в комплект с тренировъчна пейка. Това доказва тяхната изключителна функционалност.

Те постигат максимална здравина от 250 кг, всичко това благодарение на издръжливите профили 40х40 мм, от които е направена конструкцията.

Допълнителните допълнителните накрайници позволяват да се съхраняват неизползвани дискове на стелажите MH-S202. Вижте сами колко универсални са стойките MH -S202 - използвайте този инструмент по време на всяка тренировка!

Здравина 250 кг

Стойките MH-S202 са гаранция за отлична издръжливост. Можете да поставите щанга с максимално тегло 250 кг без колебание!

Цялата конструкция е боядисана прахово.

Регулируеми предпазни куки

Стойките имат допълнителни куки за безопасност, които ще ви позволят лесно и безопасно да изхвърлите щангата, ако не можете да направите пълното движение по време на лежанката.

Височината на предпазните куки може да се регулира от 66 до 76 см.

Товарни ръкави

Стойките MH-S202 са оборудвани с ръкави с дължина 20 см, върху които можете да поставите товари с диаметър 28 мм или повече.

Гумените ограничители на всеки от ръкавите ще предотвратят всички удари върху рамката на стойката.

Система за регулиране на височината

Регулирането на височината на стойките се основава на използването на стоманен заключващ щифт, чиято задача е да осигури 100% стабилност на цялата конструкция.

Стойките MH-S202 са оборудвани с фиксиращ бутон, които можете да използвате за стабилизиране на вилиците, след като регулирате височината им според вашите нужди.

Стабилна основа

Знаете много добре колко важна е стабилността при упражнения с щанга. Проверете сами колко отлично обучение може да осигури основата на стойката MH-S202.

Стабилността му се влияе от оптимално избраните размери на основата 50 x 41 cm. Можете да бъдете сигурни, че стойките ще останат на място, докато тренирате.

Без драскотини по пода, благодарение на пластмасови крачета.

Седем стъпки за регулиране на височината

Дизайнът на стойките ви позволява да регулирате позицията им на седем нива в диапазона от 87 до 145 см!

Това е особено важно при натискане на положителни наклони, тъй като ви позволява удобно да премахвате и поставяте щангата на стойките.

Включен комплект инструменти

Тренировъчните стелажи се доставят в комплект от ключове с размери 13 и 17. Комплектът включва инструментите, необходими за самостоятелно сглобяване на нашия продукт.

Технически данни:
Височина : мин. 87 cm, макс. 145 cm
Ширина : 41 cm
Дължина : 49 cm
Тегло : 2 x 6,6 kg
Максимално натоварване : 250 кг
Профили : 40 x 40 mm
Регулиране на височината : 7 нива
Боя : прахово покритие
Тип стелажи : отделен

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.