Регулируема подемнa станция

№ MH-D203

Марка: Marbo Sport
Регулируема подемнa станция MH-D203 - Marbo Sport

Регулируема подемнa станция  MH-D203 е удобно и безопасно устройство, което ще ви помогне да укрепите мускулите на гърба, гърдите, корема и раменете.

Рамката на устройството е изработена от здрав и масивен профил 40х40 мм, който осигурява на цялата конструкция огромна устойчивост до 200 кг.

Регулируемитa гредa MH-D203 има допълнителни дръжки, които ще ви позволят да упражнявате върху парапета и да изпълнявате дълбоки лицеви опори.

Пет степени на регулиране на височината

Дизайнът на неподвижната стойка ви позволява да регулирате нейната позиция на пет нива, вариращи от 190 до 246 см!

Уреда MH-D203 има до пет нива на регулиране на височината, от 190 до 246 см, на стъпки от 14 см. Можете лесно да го адаптирате към вашия ръст и предпочитания.

Регулируема подемнa станция от Marbo Sport ще направи вашата тренировка чисто удоволствие.

Регулируеми дръжки

Стойката MH-D203 е оборудвана с допълнителни дръжки за упражнения.

Можете да ги монтирате по два начина, като парапет или като дръжки за лицеви опори.

Дръжките имат възможност за регулиране на разстоянието, от 56 до 73 см.

Стабилна основа

Знаете много добре, колко важна е стабилността, когато се повдига щангата. Проверете сами колко страхотно обучение осигурява основата на уреда MH-D203.

Оптималните размери на основата, 121 x 102 см, допринасят за стабилността на конструкцията. Можете да бъдете сигурни, че неподвижната стойка ще остане на място по време на тренировка.

Без драскотини по пода, използваните пластмасови крачета не само се грижат за качеството на тренировкатa, но и за състоянието на вашия под - забравете за драскотини и повреди.

Освен това, рамката е снабдена с четири монтажни отвора в основата. Благодарение на тях получавате възможността да прикрепите фитнес уред  към пода за още по -голяма стабилност!

Здравина 200 кг

Регулируема подемнa станция MH-D203 е гаранция за отлична издръжливост. Можете да провеждате дори най -интензивното тренировки нa него без колебание. 

Технически данни:
Височина : 252 cm
Ширина : 112 cm
Дължина : 102 cm
Височината на парапета : 104 cm
Височината на дръжките : 16 cm
Регулация : мин. 56 cm, макс. 73 cm
Тегло : 28,2 kg
Максимално натоварване : 200 кг
Профили : 40 x 40 mm
Регулиране на височината : 5 позиции, мин. 190 cm, макс. 246 cm
Боя : прахово покритие

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.