Бягаща пътека RoadRun-i - DKN Technology 

Задвижван от нов мотор с непрекъснато действие с мощност от 2,8 к.с., с максимална производителност от 4,5 HP, RoadRun-i намалява консумацията на енергия до 40% .
RoadRun-i е един от най-тихите и най-плавни домашни бягащи пътеки на пазара.
Изключително голямата и дълга дъска с размери 53 / 148 е оборудван с ортопедичен задвижващ ремък от 3,3мм, напълно допълващ и поддържащ идеалния баланс между абсорбцията на ударите и земната повърхност. Ефектът се усеща подобно на бягане на трева.
RoadRun-i предлага Progressive Shock Absorbing система, която балансира всяка крачка, за да се постигне максимално омекотяване и поддръжка, докато вградената хидравлична амортизираща система намалява въздействието постепенно докато тичате. Това от своя страна намалява въздействието върху вашите работещи стави и мускули с до 15% в сравнение с движението по пътищата.
Редизайн на естествен цикъл, създава нова среда.
RoadRun-i има вграден Bluetooth чип, който ви позволява да свържете вашия таблет или смартфон и да направите вашата бягаща пътека съвместима с редица приложения, предлагайки множество интерактивни възможности за обучение.
Функциите на Kinomap и BitGym ви дават достъп до земното кълбо в уюта на вашия дом.

За да се осигури по-реалистичен опит, програмата си сътрудничи с функцията за наклон и спад.

Просто създайте маршрут с помощта на Google Map Data, натиснете start и следвайте картата по свое собствено темпо!

Използвайте вашия iLog и запишете ключовите статистики след всяко упражнение.

Споделете вашите писти с friens в социалните медии.
Вашият опит е изграден около вас. Променете тренировката си за интензивност, визуализирайте данните си за движение и позицията си за тренировка: всички те са интегрирани в един голям LCD дисплей.

Конзолните контроли ви позволяват да променяте скоростта и степента с ергономично разположени ключове, както на предния панел, така и на страничните релси.

Регулирайте скоростта и наклона с едно докосване. Най- One Touch Control бутони ви позволяват да контролирате настройките директни скорост и наклон с едно докосване.

RoadRun-i използва Bluetooth 4.0 за по- точна регистрация на пулса . Съвместим с каишката за гърдите на Bluetooth или с Tracker за действие Cardio Connect.

Вашата пълна обратна връзка за тренировка на всички данни се показва на един голям LCD. 28 програми, включително 1 бърз старт, 24 предварително настроени, 1 HR курс и 2 потребителски профила.

Конзолата разполага с държач за таблети, така че можете да гледате любимите си филми, телевизионни предавания или музикални видеоклипове, докато работите.
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Профили на програмата 28
HR програмиране "Моята зона"
Пулсови сензори
Потребителски профил 2
път
скорост 0.8 - 20 км / ч
разстояние
Максимален потребителски лимит 150 кг
Размери (LxWxH) 1878 x 900 x 1410 mm
тегло 108 кг
Размери сгънати (LxWxH) 1164 x 900 x 1600 mm
Прогресивно поглъщане на шока
Сгъваема система Мека капка
Тичаща палуба 530 x 1480 mm
Ортопедичен колан 3,3 mm
сертифициране CE / EN 957 клас SA
Авариен стоп
Транспортни колела
наклон 0 - 15
Мотор 2.8 HP непрекъснато - 4.5 HP връх
Безжично предаване на човешки ресурси
BitGym
Kinomap
Съвместим с Bluetooth 4.0