Скотова Пейка MS-L107- Marbo Sport

Пейката Scott MS-L107 е специализирана станция за трениране на двуглавият мишничен мускул, известна като бицепс.

MS-L107 ви позволява да изпълнявате упражнения в седнало положение, с ръце, опряни на облегалката на устройството. Това решение позволява пълен обхват на движение по време на тренировка и максимално напрегнати мускули, което се изразява в по -бързия им растеж.

Регулирането на облегалката ви позволява да настройте пейката спрямо височината на всеки трениращ,
а благодарение на двустепенното обезопасяване тренировките са още по-безопасни.

Ъгълът на наклон на облегалката и разстоянието между седалката и облегалката са избрани по такъв начин, че потребителят да получи възможно най -добрите резултати по време на тренировка.

Безопасност

Най -новият модел пейка се характеризира с три неща: гъвкавост, издръжливост и атрактивен външен вид.

Обърнете внимание на формата на куките, използвани за прибиране на щангата. Адекватното разстояние между дръжките ще ви позволи лесно и безопасно да изхвърлите щангата, ако не можете да завършите движението по време на упражнение.

5 см подсилена тапицерия

Пейката има модерна и удобна тапицерия с дебелина 5 см, която благодарение на оптимално подбраната твърдост перфектно се адаптира към формата на трениращото тяло.

Силната изкуствена кожа в цветове Semi-Pro е елегантен и екологичен материал. Цялата се основава на гладка MDF плоча. Нишките от Coats осигуряват издръжливостта на шевовете.

Фиксатор

Пейката Scott MS-L107 е оборудвана с фиксатор за заключване, което ще стабилизира облегалката в избрано положение.

Само такава конструкция ще ви осигури пълна безопасност по време на тренировка и стабилност на вашето ново оборудване!

Регулиране на облегалката

Пейката ви позволява да регулирате височината на облегалката в осем нива. Това решение ще ви позволи да настройте устройството според вашата височина. Благодарение на това вашето обучение ще бъде още по -ефективно!

Спецификации:
Височина: 93 см
Ширина: 73 см
Дължина: 100 см
Тегло: 21.1 кг
Максимално натоварване: 300 кг
Профил строителство: 50 х 50 х 2 мм
Материал: стомана 
Finish: прахово боядисване
Регулиране на облегалката на: 8 позиции

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.