Пейка за скотово сгъване

№ MF-L003

Марка: Marbo Sport
 

Пейка за скотово сгъване MF-L003 - Marbo Sport

 

Производител: Marbo Sport   Серия: Свободно тегло

Гаранция: Пълна търговска    Код на продукта: MF-L003-k1t4

Тапицерия: Бордо/Черна

Рамка: Антрацитен Металик

 

Пейка за скотово сгъване

Пейката за скотово сгъване MF-L003 e професионален уред, с който можете да изваяте стоманени бицепси от изправено положение на трениране.

Конструкцията на пейката за скотово сгъване е базирана на профил с дебелина 80x40 мм. със дебелина на стената от 3 мм., което гарантира здравината и стабилността на уреда.

3 точковият механизъм за регулиране на исочината позволява приспособяването на пейката към дължината на ръцете на изпълняващия, осигурявайки пълен диапазон на движение.

Ъгълът на пейката е избран след подробни тестове, с цел по-ефективно и удобно трениране.

Заслужава внимание и новата тапицерия, с която е екипирана скотовата пейка. Направена е от 4 елемента, специално пригодени за анатомичната форма на ръката на изпълняващия, повишавайки комфорта от изпълнение на упражнението. Всички елементи по тапицерията са приложени върху цяло парче кожа с дебелина 3 мм., което значително повишава сигурността.

 

Серия "Свободна тежест"

Серията "Свободна тежест" на Marbo e търговско фитнес оборудване със свободна тежест, предназначено за професионални културисти, които ценят удобството и сигурността на упражненията.

Серията има конструкция на базата на устойчиви профили с размери 100 x 50 мм, 100 x 40 мм, с дебелина на стената 3мм. Във всеки от дизайните са използвани приятни за окото извивки, които, в комбинация със заоблената тапицерия, правят вида на серията уреди "Свободна тежест" атрактивен и модерен. Това оборудване ще краси всяка професионална фитнес зала!

Упражнения, които могат да се изпълняват на скотовата пейка MF-L003:

• Чуково бицепсово сгъване 

• Сгъване за предмишници

• Сгъване за предмишници със завъртане на ръката

Техническите решения:

 

Регулируеми поставки за щанги

Държачите за щанги са оборудвани с подложки с дебелина 10 мм., което осигурява 100% сигурност при трениране. Със своят асиметричен дизайн, държачите позволяват до 6 степени на настройване на височината.

Подсилена тапицерия

Тапицерията е с двойно подсилване на всеки ръб. Това се постига чрез комбинирането на   на дебели, здрави конци на компанията Coats и издръжлива изкуствена кожа. Всички елементи по тапицерията са приложени върху цяло парче кожа с дебелина 3 мм., което значително повишава сигурността.

Гумени крачета

Скотовата пейка е оборудвана с крака изработени от плътна гума, която прави невъзможно местенето на уреда по време на изпълнение на упражнение.

Дебелината на гумата осигурява сигурна защита от издраскване на подовата повърхност.

Технически данни

Височина: 113 см.

Дължина: 117 см.

Ширина: 141 см.

Тегло: 85 кг.

Максимален капацитет за тежести: 400кг.

Площ: 0,95 кв.м.

Структурен профил: 100 x 40 x 3 мм.

Вид на тежестите: Свободни

Регулиране на държачите: 6 степени

Цвят на тапицерията: Черно

Цвят на конструкцията: Антрацитен металик

Сигурността е от първостепенна важност за нас

С цел осигуряване на сигурността на нашите клиенти, нашето оборудване е преминало тестове за безопаност, в съответствие със наложените стандарти на Европейския Център за Качеството. Резултатът от тези тестове е Сертификат за Сигурност "Top security" на цялата гама продукти от серията "Свободна тежест".

 

Информация за производителя Marbo Sport

Marbo Sport е полска компания с над 30-годишна традиция със седалище град Стараховице. В началото компанията произвежда просто оборудване за домашна употреба, но днес предлага предимно професионални спортни съоръжения, които са подходящи както за спортни зали, така и за фитнес клубове. Основен акцент е поставен върху оборудването за бодибилдинг. Всеки ден Marbo Sport подписват около 200 договора, което е доказателство за огромната популярност и високото доверие на клиентите в марката. Продуктите на Marbo Sport се характеризират с високо качество, надеждност и максимална сигурност.

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.