Perfect Fat Cut

Марка: Amarok Nutrition

Количество: 60 капсули
Цена:50.00 лв. 40.00 лв.




Perfect Fat Cut x 60 cps/ Пърфект Фат Кът х 60 капсули

 

хранителна добавка, предназначена за оптимизация на метаболизма, стимулира изгарянето на мазнините, увеличава фокуса и концентрацията, увеличава силата по време на тренировъчния процес, съдейства за повишаване ефективността на нискокалорийните диети, подтиска апетита

 

Опаковка: Буркан – 60 капсули

 

Начин на употреба: Приемете една доза (2 капсули) веднъж дневно преди първото хранене или преди вечеря, с много вода. Може да се използва като предтренировъчна добавка.

Действие: PERFECT FAT CUT е усъвършенстван редуктор на мазнини. За разлика от повечето препарати от този тип на пазара PERFECT FAT CUT не се основава на изкуствено индуцирана термогенеза, която макар и ефективна в крайна сметка изтощава тялото за по-дълъг период от време. PERFECT FAT CUT се основава на напълно естествени и безопасни съставки, чиято правилна комбинация гарантира бързо намаляването на мазнините:

Тартрат L-карнитин - притежава впечатляващи рекуперативни свойства. При хората, използващи LCLT добавки, циркулиращите маркери на мускулни увреждания намаляват, дезинтеграцията на енергийните субстрати също намалява по време и след тренировка, а болката след тренировка също бива редуцирана.

Екстракт от Yerba Mate - модулира сигналните пътища, регулиращи адипогенезния процес, инхибира диференциацията на преадипоцитите, намалява натрупването на мазнини и възпаленията, които се случват в мастната тъкан. Това повишава нивото на енергийните нужди на организма. Благодарение на съдържащия се в листата състав, екстрактът има стимулиращи свойства.

Екстракт от зелено кафеево зърно - има антиоксидантно, противовъзпалително, аналгетично действие - зелената хлорогенова киселина и кофеинът участват в регулирането на метаболизма на глюкозата и липидите, насърчавайки процеса на отслабване.

Африканско манго - известно като Irvingia Gabonensis или див манго - поддържа здравословни нива на захар и мазнини в кръвта. Освен това, той намалява абсорбцията на въглехидрати след хранене и осигурява усещане за ситост по-дълго от обичайното.

Екстракт от горчив портокал (Citrus aurantium) - Стандартизирането на екстракта според синефрин прехвърля приоритета на неговото действие към подпомагане процеса на отслабване. Синефринът е протоалкалоид с антиоксидантни, липолитични и термогенни свойства, който основно упражнява своето действие чрез активиране на β-3 адренергични рецептори. Отслабващият ефект на екстрактът от горчив портокал е подсилен от други съединения, на които той е богат. Неохесперидинът потиска експресията на генната експресия на стеароил-СоА 1 десатураза (SCD1) и синтеза на мастни киселини (FAS).

 

Състав: л-тирозин, л-тартрат л-карнитин, екстракт от Холи (6%), африканско манго (Irvingia Gabonensis), свързана линолова к-на, екстракт от зелен чай (98% полифеноли, 75% катехин и 45% EGCG), екстракт от Yerba Mate, екстракт от зелено кафеево зърно (45% хлорогенна к-на), екстракт от жен-шен (30% гинсенозиди), екстракт от черен пипер (95% пиперин), желатинова капсула

Активни съставки в една доза – 2 капсули

л-тирозин

500 мг

л-тартрат л-карнитин

500 мг

екстракт от Холи

330 мг

африканско манго

300 мг

свързана линолова к-на

150 мг

екстракт от зелен чай

100 мг

екстракт от Yerba Mate

100 мг

екстракт от зелено кафеево зърно

50 мг

жен-шен

30 мг

екстракт от черен пипер

6 мг

Съдържание за една доза: Perfect Fat Cut – 2 капсули

 

Съхранение:

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

 

Най-добър до :

виж оригиналната опаковка      

                                                                          

Информация за потребителя :

Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Не е лекарствено средство!

Да не се използва от бременни и кърмещи жени!

Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

 

Фирма производител:

Амарок Нутришън, Полша

 

Официален вносител за България:

“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” EООД гр. Пловдив