BSN Nitrix

Марка: BSN

Количество: 180 таблетки
Цена: 89.00 лв.
Количество: 360 таблетки
Цена: 135.00 лв.
Спомнете си когато тренировките ви вървяха страхотно? При всяка от тях можехте да вдигате повече тежести от преди. Хвърляхте се от упражнение на упражнение, от серия на серия, почти без да си почивате. Вените ви изпъкваха като стоманени тръби през кожа като целофан. Мускулите ви бяха плътни, твърди, бяхте надъхани. Постоянно се гледахте в огледалото и си казвахте: “ Ще ми се да можех да изглеждам така през цялото време! “ Спомняте ли си колко страхотно се чувствахте, че изглеждате така?

 

СТОП.Хайде да се съсредоточим върху днес. Днес е вашата възможност за промяна. Какво ще кажете ако можехте да постигнете същото телосложение както преди? А още по – добре, да можете да го накарате да изглежда така през цялото време? Ако ви кажех, че има един продукт, който може да направи това, бихте ли искали да го вземете? Не бихте ли искали веднага да започнете с него?

 

Обузданият азотен оксид: Говоря за Nitrix, сега признат за най – добрият в света продукт за поддръжка на азотния оксид. Nitrix е единственият продукт, който успешно е впрегнал потенциала на NO за променяне на тялото, едно от най – мощните съдоразширяващи средства на майката Природа. Nitrix е кулминацията на година и половина изследвания, над 80 прототипа и безброй етапи на бета – тестване.

 

Nitrix е първият и единствен всеобхватен съдо – мускулен разширител, действащ 24 часа- това е категория, зададена от самия Nitrix. Той превръща прозореца от 2 часа, през който мускулите са напомпани до съвършенство, във феномен, който променя телосложението през целия ден.

 

КАК ДЕЙСТВА Nitrix:” Отваря шлюзовете “

 

Представете си шлюз, който контролира притока на кръв в мускулите и произвеждането на NO в цялото тяло. Сега си представете, че можете да отворите този шлюз напълно. Нивата ви на NO скачат, а кръвоносните ви съдове се разширяват из цялото тяло. Кръвта нахлува в мускулите ви като ги кара да се издуят. Вените ви изпъкват като стоманени тръби. Кожата ви изглежда прозрачна – като целофанова обвивка. По –плътните и по – твърди мускули могат да бъдат видяни от всички.

 

ОТВОРЕТЕ ШЛЮЗОВЕТЕ С Nitrix: няма нужда да си представяте повече. Всяка таблетка Nitrix ви позволява да освободите вашите регулиращи NO и притока на кръв прегради и да ги държите отворени до 7 часа наведнъж. Препоръчителната ежедневна употреба на Nitrix ви позволява да ги държите отворени буквално през целия ден, от сутрин до вечер. Това позволява на мускулите ви да получат повече кръв, кислород, хранителни вещества и фактори на растежа, отколкото с всеки друг продукт в индустрията. Нека да ви преведа през този променящ телосложението феномен, седмица след седмица, точно както ще го преживеете. Запишете си го в календара!

 

4 – седмичен календар за преобразяване с Nitrix:

 

СЕДМИЦА 1: Тук стабилно изграждате своя потенциал за освобождаване на NO. Шлюзовете скоро ще се отворят широко. Вече има доказателства за това. Мускулите ви постепенно се издуват.Чувствате се добре, все едно ще се случи нещо голямо.

ЕФЕКТ 1: Увеличаване на обема и оформяне: двучасовият прозорец вече не важи за вашето тяло. Обемът ви си остава все по – дълго след като сте напуснали салона. Хората си мислят, че сте скрили гиричка в офиса. Изглеждате напомпани, дори и когато си седите зад бюрото.

 

СЕДМИЦА 2: Тук потенциалът ви за отделяне на NO достига точка на преливане. Шлюзовете ви се отварят за 7 часа наведнъж ( първа доза Nitrix ), за 14 часа ( втора доза )...за 21 часа ( трета доза ). Кръвта, носеща хранителни вещества, нахлува във вашите мускули. Вече започвате да виждате и да чувствате преобразяващата сила на Nitrix. Мускулите ви стават по – плътни и по – твърди. Може би имате по – голям “ мъжки “ размер и се представяте страхотно.

 

ЕФЕКТ 2: Физическа активност и възстановяване: С повечето кръв, нахлуваща във вашите мускули, силите и възстановяването ви са в хипер форма.Тежестите, които по –рано са ви затруднявали, изглеждат много по – леки. Летите от серия на серия и разкъсвате пътеката.

 

ЕФЕКТ 3: “ Мъжки “ размер и твърдост: След 2 седмици ще разберете защо Nitrix не е популярен само сред онези, които искат да добавят някой инч към бицепсите си. Един от най – обсъжданите ефекти на Nitrix е да увеличава размерите на пениса и твърдостта на ерекцията. С произвеждането на  NO и кръвоснабдяване в хипер форма, кръвта може да нахлува в пениса по – бързо, като това увеличава обема и твърдостта му.

 

СЕДМИЦА 3: Започва вашата метаморфоза: Телосложението ви изглежда както в онези времена когато всичко беше страхотно. Всъщност, изглежда по – добре. И ще си остане така. Кожата ви става по – тънка и по – плътна около мускулите. Усещате ги като бетон и са напомпани 24 часа. Възстановявате се от тренировки два пъти по – бързо. Силата и издъжливостта ви са нараснали с 300 %. Натрупването на чиста маса не трябва да се поставя под съмнение вече. Всички в залата ви питат какво вземате?

 

ЕФЕКТ 4: Ефектът на “ тръбопровода “: Когато изпълнявате много серии имате определен вид. Мускулите ви и кръвоносните съдове, които ги захранват, увеличават обема си. Изглеждате напомпани и вените ви изпъкват като огромни стоманени тръби.  Говорим за търсения ефект на “ тръбопровода “ и на 4 – тата седмица с Nitrix вие го имате през цялото време. Тази невероятна очертаност на кръвоносните съдове рязко подобрява формата, вида и привлекателността на вашите мускули. Имате нова физическа идентичност.

 

СЕДМИЦА 4 и след това: Ново, по – мускулесто телосложение – това виждате в огледалото от седмица 4 нататък. Сега трябва да постигате нови нива на чиста маса, мускулатура и плътност, които много хора постигат след години интензивни тренировки. Ако си мислете, че така е добре, изчакайте – преобразяването с  

Nitrix продължава още дълго време. Всяка изминала седмица ви дава още по – невероятно преобразяване на тялото, още по – голям обем, сила, възстановяване и размер.

 

ЕФЕКТ 5: Ефектът на постоянния размер: Ако го изградите, ще се запази! Това е мантарата на потребителите на Nitrix. Nitrix насърчава качествено преобразяване на телосложението, което остава дори и след като завършите цикъла. Като всеки продукт на BSN, Nitrix е разработен за перманентен размер, не само за краткотрайни натрупвания, които изчезват след няколко дни или седмици.

 

ЕФЕКТ 6: Отслабване: Чистите мускули се увеличават, телесните мазнини намаляват! Nitrix е силен агент на насочването на калориите. Той помага калориите да се изтласкат към чистата тъкан и далече от депата на мазнините. Много хора, които използват Nitrix поне 12 седмици, ще забележат 1- 3 % намаляване на нивата на телесните мазнини. Nitrix се задейства и преобразува възможностите на тялото за използване на калориите. Протеините, въглехидратите и мазнините във вашата диета ефективно изграждат мускул, а депата на мазнините се свиват.

 

ВАЖНО: Последна класация на Продукта ете:  Nitrix стана най – продаваният продукт за поддръжка на NO и първият истински съдо – мускулен увеличител. Атлети, културисти, фитнес ентусиасти и хора, които вдигат тежести из целия свят, продължават да изпитват несравнимите ефекти на Nitrix върху преобразяването на телосложението. Този глобален обхват е възможен, защото Nitrix действа както никой друг продукт на пазара. Не можеш да станеш # 1 и да останеш # 1, освен ако не си най-добрия. Отведете тялото си до следващото ниво, превърнете го в телосложение...като отприщите силата на Nitrix.

 

НЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ С АЗОТЕН ОКСИД СА ЕДНАКВИ: ВНИМАВАЙТЕ!

 

Ако искате да постигнете ефекта на тръбопровода, трябва да поддържате нивата на азотния оксид часове след като сте приключили тренировката. За разлика от популярните схващания, точно тогава NO става още по – важен. Обаче, решението не е да се ползват някакви по – стари продукти с NO.

Обяснението е “ NO поносимост “, често срещан проблем, причиняващ се от отделящите се в определено време, както и не обвързаните с времето NO продукти. Поносимостта към NO ви дава краткотраен обем, който изчезва като въздух през спукан балон. Ако продължите да използвате такъв прдукт, скоро няма да има съвсем никакви резултати, даже тялото ви може да започне да се променя към по – лошо. Един ден се поглеждате в огледалото и виждате, че мускулите ви са станали плоски, а вените ви сякаш са изчезнали. Все едно не сте тренирали със седмици.

 

Как да избегнете поносимостта към NO

 

 

Nitrix е единственият продукт, който преминава през поносимостта и поддържа обема на кръвоносните съдове и мускулите, не просто 24 часа, а по време на седмици продължителна употреба ( напр. Циклични времеви рамки ). Поради тази причина Nitrix е истинското определение на категорията “ Съдо – мускулни увеличители “

 

Крис Фъргюсън е изпълнителен директор и главен технолог на BSN. Както и при другите си определящи категории продукти, Крис експериментирал с над 100 различни вариации на формулата на Nitrix преди да достигне съвършенство. Съвършенството тук означавало продукт, който би увеличил обема на кръвоносните съдове и мускулите бързо и би продължил да го прави до 12 седмици употреба – оптималната дължина на един цикъл с Nitrix.  Той се уверил и, че веднъж щом спрете употребата на Nitrix няма да “ спаднете “ като спукан балон.

 

Директорът на изследователския екип на Крис има две докторски степени. Той е гений в разработването на нови авангардни формули. Наскоро той помогна Nitrix да стане още по – силен като прибави патентования СЕМ3, още известен като креатин етил естер малат. СЕМ3 е направен чрез уникален процес, при който креатинът първо се дехидрира и после се естерифицира. Това дава много стабилен продукт. СЕМ3 е толкова стабилен, че може да издържи на силните киселини във вашия стомах, докато другите продукти се превръщат в креатинин, който е безполезен. Киселинната устойчивост на СЕМ3, както и способността му да преминава бързо през клетките, изграждащи червата, дават оптимален ефект. Той е идеален за максимален съдо – мускулен обем без подуване и стомашни проблеми.

 

Време е да отведете тялото си до следващото ниво! – освободете силата на Nitrix