ANIMAL TEST

Марка: Universal Animal

Количество: 21 опаковка
Цена:141.00 лв. 128.00 лв.
Описание:

Pro-андроген част от динамични билкови екстракти, предназначени да улеснят повишаването на свободния тестостерон с ефективни анти-естрогеннисъединения, водещи до максимален естествен анаболен ефект. Подсилен с екстракт от Йохимбе, който да подкрепи либидото. За да изпиташ истински взрив от тестостерон, Animal Test е обогатен с комбинацияот съвременни анти-естрогени, включително ултра антиоксиданти и полизахариди. Тези съставки работят, за да блокират циркулиращия естроген, за да не достигне до рецепторите.

Двете от съставките на Pro-андроген комплекс осигуряват максималнаефективност и усвояване: 6, 7 Dihydroxybergamottin и патентования Bioperine. Мощен елемент в новата формула е и арахидоновата киселина (AA). Според университетски изследвания и реални признания от професионални културисти, AA е превзела света на бодибилдинга. Представлява полиненаситена маснта киселина, която е ключов анаболен фактор. Присъствието на арахидоновата киселина е важно за възстановяването, защото тя е основен транспортьор на хранителни вещества през мембраните на клетките. Едно е сигурно за максимални резултати в залата имаш нужда от качествени добавки, така че не е зле да прибавиш към арсенала си и Amino Test.

Начин на употреба:

По един пакет всеки ден в продължение на 21 дни. В тренировъчни дни приемайте дозата с предтренировъчното си хранене. При прием на Animal Test увеличете дневния калориен прием, както и този на протеини.