NATURAL FAT BURN 100 capsule Натурал Фат Бърн 100 капсули

Марка: NUTRITECH

Количество: 100 капсули
Цена:44.80 лв. 26.88 лв.
Предназначение на добавката:
Хранителна добавка от висок клас, иновативен  продукт стимулиращ бързото изгаряне на мазнините увеличаване на чистата  мускулната маса и нивата на енергия .
Опаковка: 100 капсули –  Натурал Фат Бърн 
Начин на употреба: Като хранителна добавка, приемайте по 2 капсули дневно преди хранене или следвайте съветите на вашия диетолог. Да не се превишава 8 капсули на ден! За най-добри резултати се прилагатс ниско съдържание на мазнини диета и тренировъчна програма.
Действие: Натурал Фат Бърн  уникална комбинация от три растителни екстракти – Уерба Мате, Гуарана и Дамяна с двойно действие: Спомага изгарянето на мазнини, повишава жизнеността. С този продукт  значително подтискате апетита, повишава  се усещането за ситост, което  подпомага за намаляване на приема на храна и стимулирането на енергичността .
Съдържание: : Екстракт от гуарана 45,50 мг (еквив. на 10,00 мг кофеин), Дамяна екстракт (150.00 мг) Уерба Мате екстракт 250,00 мг (еквивалентно на 1,26 мг кофеин), Желатинови капсули.
Хранителни стойности за 1 опаксвка(100 капсули)
Натурал Фат Бърн -  100 капсули
Съхранение:
Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!
Най-добър до : Виж оригиналната опаковка                                                             
Информация за потребителя :
Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Не е лекарствено средство!
Да не се използва от бременни и кърмещи жени!
Противопоказания: Всяка капсула съдържа 11, 26 мг кофеин. Хора със сърдечни проблеми или с  чувствителност към кофеин, трябва да избягват използването на продукта.Продуктът  е получен и тестван в съответствие с стандартите за качество ISO 9001 и ISO 22000
Фирма производител: NUTRITECH Sport Nutrition 
Официален вносител за България:“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” EООД гр.Пловдив