Anabol Ampix

Марка: Bull-Attack

Количество: 100 капсули
Цена:45.00 лв. 31.50 лв.
Anabol Ampix / Анабол Ампикс
хранителна добавка,
предназначена за максимален мускулен растеж, максимален фокус при тренировка, както и по-бързото възстановяване след интензивно натоварване особено при спортисти.
Опаковка:
Буркан: 100 капсули

Начин на употреба: Приемайте на празен стомах сутрин след ставане 3-4 капсули Anabol AmpiX с много течности (вода / сок).
Забележка: За да се избегне привикващия ефект за тялото, трябва да преустанови употребата на продукта след 4-6 седмици в продължение на най-малко 3 седмици преди да започнете нов цикъл отново.
                                      
Действие:  Продуктът осигурява максимален мускулен растеж, максимален фокус при тренировка. Подобрява значително възстановяването при продължително натоварване.
Компоненти:
Beta Alanine: Бета-Аланин е аминокиселина, която оптимизира съхранението на карнозин. С приемът на Beta Alanine, спортистът е в състояние да прави повече повторения и така да увеличи ефективността на тренировките. В комбинация с креатин води до синергичен ефект и по този начин двете вещества могат значително да увеличат ефективността си.
Creatine Ethyl Ester HCL: Креатин етил естер HCL е естерификация на креатин монохидрат. Creatine Ethyl Ester HCL значително увеличава производството на аденозин трифосфат, които противодейства на мускулната умора.
Таурин: . Стимулира ефект подобен на кофеина и дава на спортистите повече енергия и мощност, по време на тренировка, като в допълнение Тауринът се използва все повече и повече да се създаде на синергия с други вещества (аминокиселини, креатин), което означава, че комбинацията засилва ефекта им.
L Arginie HCL: Аргинин има имуностимулиращ ефект и подобрява изгарянето на мазнини. Аргинин, може да бъде синтезиран от тялото, но при стресови ситуации трябва да бъде набавян допълнително под формата на храна и хранителни добавки. Аргинин може да се преобразува в тялото в орнитин и обратно.

Състав :  Бета Аланин, Креатин Етил Естер HCL, Таурин, Аргинин HCL.

Съдържание: в един прием (4 капсули)
Бета Аланин 500 мг
Креатин Етил Естер HCL 500 мг
Таурин 500 мг
Аргинин HCL 500 мг

Съхранение:
Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

Най-добър до :
виж оригиналната опаковка      
                                                                         
Информация за потребителя :
Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Не е лекарствено средство!
Да не се използва от бременни и кърмещи жени!
Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

Фирма производител:
Bull Attack, Холандия
Официален вносител за България:
“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” EООД гр.Пловдив