Creaforce Tau

Марка: NUTRIM

Количество: 100 грама
Цена: 10.20 лв.
Количество: 200 грама
Цена: 18.04 лв.
Количество: 500 грама
Цена: 40.80 лв.
Креатин монохидрат и таурин на прах.

Креафорс Тау е смес от креатин монохидрат и таурин. Креатин монохидратът повишава концентрацията на фосфокреатин в мускулите и осигурява бърза синтеза на АТФ по време на физическо натоварване, увеличава интензивността на фосфокреатиновата ресинтеза при и непосредствено след мускулна работа, буферира млечната киселина, натрупана в мускулите по време на интензивна работа и спомага за ускоряване  възстановителните процеси в мускулите. Тауринът има антиоксидантен ефект, стабилизира мембраните на мускулните клетки, регулира осмоларитета в интрацелуларната среда и обезпечава производството на азотен окис от съдовия ендотел. Приет като хранителна добавка, Креафорс Тау осигурява висока бионаличност на креатин, глутамин и таурин в организма, което обезпечава неговия ергогенен ефект.

Състав

креатин монохидрат
таурин
Дозировка и начин на употреба

1. Започва се с петдневен период на т.нар. напълване на депата. Дневната доза от 20 g се разпределя на 4 приема по 5 g (1 чаена лъжичка). Дозата се разтваря в 200-250 ml вода или плодов сок. Препоръчва се да се консумира след основните хранения.

2. Периодът на поддържане продължава 20-30 дни. Дневната доза от 5 g (1 чаена лъжичка) се разтваря в 200-250 ml вода (плодов сок).

За по-добър резултат увеличете консумацията на въглехидрати и приема на течности в периода на употреба на продукта.