Creapure - Creatine Monohydrate Micronized

Марка: NUTRIM

Количество: 100 грама
Цена: 14.43 лв.
Количество: 200 грама
Цена: 23.53 лв.
Количество: 500 грама
Цена: 54.92 лв.
Микронизиран креатин монохидрат.

Креатин монохидратът е хранителна добавка, която се резорбира в храносмилателната система и се трансформира в мускулите в креатинфосфат. Последният обезпечава превръщането на АДФ (аденозиндифосфат) в АТФ (аденозинтрифосфат). Така креатин монохидратът осигурява енергия, необходима при физически натоварвания и обезпечава възстановяването по време на и след мускулна работа, увеличаване на мускулната сила и намаляване на умората при физически натоварвания.

Креатин монохидратът е произведен по авангардна АМТТМ технология, осигуряваща максимална чистота, добра разтворимост, пълна и бърза резорбция, както и висока ефективност.

Състав

микронизиран креатин монохидрат
Дозировка и начин на употреба

1. Започва се с петдневен период на т. нар. напълване на депата. Дневната доза от 20 g се разпределя на 4 приема по 5 g  (1 чаена лъжичка). Дозата се разтваря в 200-250 ml вода или плодов сок. Препоръчва се да се консумира след основните хранения.

2. Периодът на поддържане продължава 20-30 дни. Дневната доза от 5 g (1 чаена лъжичка) се разтваря в 200-250 ml вода (плодов сок). За по-добър резултат, увеличете консумацията на въглехидрати и приема на течности в периода на употреба на продукта!Предлагани опаковки

100 g
200 g
500 g