BCAA 7200 Power & Strength

Марка: NUTRIM

Количество: 120 таблетки
Цена: 22.49 лв.
Бленд от аминокиселините с разклонена верига левцин, изолевцин и валин.

Аминокиселините с разклонена верига (BCAA) - левцин, изолевцин и валин, се отнасят към групата на незаменимите аминокиселини, т.е. не могат да се синтезират в организма и трябва да бъдат доставяни с храната. Метаболизират се предимно в мускулите и в по-малка степен – в черния дроб. Приети като хранителна добавка, подпомагат положителния азотен баланс, като се включват в анаболните процеси в организма и се използват за неговите пластични нужди. Аминокиселините с разклонена верига (BCAA) освен анаболен ефект по отношение на белтъчния метаболизъм, имат и антикатаболно действие – потискат разграждането на вече синтезираните белтъци. Активират фосфорилирането в скелетните мускули и повишават активността на ключови ензими за протеиновия синтез.

BCAA 7200 е смес от аминокиселините  левцин, изолевцин и валин под формата на таблетки, в съотношение осигуряващо оптимална резорбция в храносмилателната система, гарантиращо тяхната висока бионаличност след консумация. Включени в аминокиселинния пул на организма, разклоненоверижните аминокиселини се използват за изграждане на собствените мускулни белтъци, както и на други физиологичноактивни вещества с белтъчна природа.

BCAA 7200 е хранителена добавка, подходяща за всички случаи, при които се цели поддържането на положителен азотен баланс в организма.

Състав

ВСАА премикс (левцин, изолевцин и валин)
пълнител за таблетиране Ludipress
микрокристална целулоза
магнезиев стеарат
Дозировка и начин на употреба

По 6 таблетки дневно, разпределени на два приема по три таблетки или на три приема по две таблетки с основните хранения.

Предлагани опаковки

150 таблетки по 1200 mg